Be Happy-passet på Scandic Kolding

När ni bor på Scandic Kolding så får ni ett Be Happy-pass när ni checkar in. Med Be Happy-passet får ni tillgång till en rad fantastiska erbjudanden och rabatt på roliga och barnvänliga aktiviteter och attraktioner i området runt Kolding.

Få ett Be Happy-pass när ni checkar in på Scandic Kolding

Planerar du och din familj på att åka till Kolding och bo på Scandic Kolding? Då kommer ni automatiskt att få ett Be Happy-pass när ni checkar in. Med detta pass i handen kan ni dra nytta av förmåner och rabatt på flera av Jyllands bästa och skojigaste attraktioner.

Be Happy-passet är giltigt mellan den 1 april och 5 november 2017.

Med Be Happy-passet kan ni dra nytta av erbjudanden och rabatter här

LEGOLAND®
Över 50 åkturer väntar på barn och vuxna i alla åldrar på magiska LEGOLAND®. Ni kan till exempel testa era färdigheter påLEGO® NINJAGO® World eller utforska spökenas värld i Ghost – The Haunted House.

Lalandia
Billund erbjuder vattenaktiviteter och skoj för barnen och deras föräldrar. Med allt från de vildaste vattenrutschkanorna till uppvärmda pooler. Njut av en dag fylld med skoj och häftiga upplevelser!

Gorillaparken i Vejle
Här kan ni klättra runt bland trädtopparna. Testa de sex olika banorna som erbjuder en utmaning för alla. Med Be Happy-passet får ni rabatt på inträdesbiljetterna.

GIVSKUD ZOO
Med Be Happy-passet kan ni få komma med bakom kulisserna på GIVSKUD ZOO. Var med när lejonen blir väckta. Eller vad sägs om att klappa en noshörning? Få rabatt på en rolig morgon med Be Happy-passet!