Allt kan hända på Universe upplevelseparkRabatt på inträde

Spendera en dag på Universe upplevelsepark, där allt kan hända. Här får besökare i alla åldrar en fantastiskt dag fylld av roliga aktiviteter. När du bor på vårt hotell i Sønderborg och köper din biljett till Universe på hotellet kan du spara upp till 12 % på inträdet. Du kan köpa din rabatterade biljett på

Luktar blommorna karamell?

På Universe gör de faktiskt det! Stig in i en underbar värld där allt kan hända. Blommor som luktar karamell, robotar som pratar och resor tillbaka i tiden är inget konstigt. Lek med Pixeline och hennes vänner i Pixelineland, eller ta plats på Science Cirkus där du kan se eldklot och bubblande kväve. Gå genom istunneln i den blå kuben och se hur temperaturen faller och väggarna fryser till is. Hoppa på en av de många studsmattorna och sväva i luften som en fjäril. I WaterWorks kan besökare och vattenälskare i alla åldrar prova på de många utmanande vattenaktiviteterna. Smaka, dofta och plocka frön från växter, träd och blommor i Bittens trädgård, och glöm inte att ta en vilopaus i något av trädgårdens många mysiga hörn.

Hotell i natursköna omgivningar

Vårt hotell i Sønderborg är beläget i ett fridfullt och vackert område ca 3 km från Sønderborg. Inte långt från hotellet hittar du många olika sätt att insupa historiska och kulturella intryck. Scandic Sønderborg ligger inte långt från kvarnen i Dybbøl, en dansk nationalsymbol, och Sønderborg slott. Frukost ingår i vistelsen och barn under 13 bor gratis.

Ha en fantastisk vistelse!