Weekend i Köpenhamn

Ta en paus från vardagen och njut av vackra Köpenhamn. Här finner du livfulla restauranger, vimlande uteliv i Kødbyen, familjefavoriten Tivoli och en av världens längsta gågator, Ströget.

En modern storstad

Köpenhamn har en ung aura över sig. Men denna fiskestad har rötter som sträcker sig tillbaka ända till 1100-talet. Vid denna tidpunkt växte den välbelägna handelsplatsen till sig i rask takt.

Shopping och mat i världklass

Kända gatan Ströget sträcker sig över en kilometer genom centrala Köpenhamn. Här kan du strosa befriad från biltrafik och shoppa i ett många intressanta modebutiker. Det är inte heller svårt att hitta fantastiska matupplevelser för alla plånboksstorlekar. Staden har placerat sig på den internationella kartan då den huserar Noma - allmänd erkänd som en av världens allra bästa restauranger.

Nöje och kultur

Den historiska hamnstaden en uppsjö av nöjen. Stadens kulturscen är rik med allt från jazz till opera. Några tips är att besöka rokokoslottet Amalienborg, se den världsberömda "Lille havfruen" och givetvis en fikapaus i vårfina Nyhavn. Staden har en romantisk arkitektur och erbjuder muséer och sevärdheter för de kulturintresserade.

Var kan jag bo?

Välj bland 8 Scandic i Köpenhamn varav 5 ligger i centrala Köpenhamn. Scandic Copenhagen och Palace Hotel Copenhagen är på gångavstånd till Tivoli, Ströget och Glyptoteket, Scandic Front är mitt emot nutida Opera hus i Nyhavn, Scandic Webers finns på shoppingtäta Vesterbrogade och Scandic Sydhavnen nära mässan Bella Center.

Vad ingår?

  • Övernattning
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

När kan jag bo?

Alla dagar, året runt!

Hur bokar jag?

Fyll i datum i bokningsmodulen till höger för att boka. Du ser direkt om det finns lediga rum och det lägsta möjliga priset.

Prisförklaring
Save är ett rabatterat pris som endast kan bokas online på vår egen hemsida eller mobilsajt. Save är tillgängligt i mån av plats och du kan boka fram till och med ankomstdagen. Bokningar återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Du som är medlem i vårt stamgästprogram får givetvis poäng när du bokar Save-priset. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Frukost ingår.
Bokningsregler