Weekend i Danmark

Du vet den där känslan. När varje vardag börjar kännas som den föregående. Och när var senaste gången som du och din partner verkligen kopplade av? Njut av varandras sällskap under en hotellweekend som inkluderar middag i vår restaurang på kvällen för er ankomst. Boka vårt weekendpaket på utvalda hotell i Danmark.

Njut av varandras sällskap under EN MYSIG WEEKEND

Behöver du och din partner en paus från vardagen? Ta chansen att njuta av en avkopplande weekend på vårt hotell, inklusive middag. På utvalda hotell i Danmark kan du njuta av 2 nätter i ett underbart rum inklusive middag i vår mysiga restaurang den första kvällen. Den andra kvällen kan du passa på att utforska stadens lokala restauranger.

Vad ingår i erbjudandet?

När kan jag boka och övernatta?

  • Boka din vistelse på utvalda hotell i Danmark – kom ihåg att välja 2 nätter
  • Boka din vistelse minst 3 dagar före ankomst
  • Välj bland hotellvistelser fredag–söndag eller lördag–måndag och alla dagar under utvalda semesterperioder*

*På Scandic Olympic i Esbjerg kan du välja fredag som ankomstdag.

Pris

Paketet kostar EUR 127,5 (DKK 999) per person.

Hur bokar jag?

Boka erbjudandet online och använd bokningskoden: 2NATDIN

Det finstilta
Erbjudandet gäller på utvalda hotell i Danmark och i mån av tillgänglighet på varje enskilt hotell. Erbjudandet inkluderar 2 nätter i ett standardrum, middag (dagens måltid) den första kvällen och frukost. Dryck ingår inte. Erbjudandet gäller för 2 vuxna. Gäller hotellvistelser fredag–söndag eller lördag–måndag och alla dagar under utvalda semesterperioder. Beloppet debiteras ditt betalkort i samband med bokningen. Bokningarna kan varken ändras, avbokas eller återbetalas.
Bestämmelser och villkor för bokning