Vinter i Tyskland och Polen – 30% rabatt

Upplev Tyskland eller Polen i vinterskrud! Bo mellan 14 december 2018 och 10 mars 2019 så får du 30 % rabatt. Vi har hotell i Berlin, Frankfurt, Hamburg, Gdansk och Wroclaw. Boka senast 17 december.

Upplev vinter i tyskland och polen

Tillbringa några avkopplande dagar i vinter på ett av våra hotell i Tyskland eller Polen. Det finns massor av roliga aktiviteter att göra och uppleva i tyska Berlin, Hamburg och Frankfurt eller polska Gdansk och Wroclaw under vintermånaderna!

Vad ingår?

När kan jag bo?

Mellan 14 december 2018 - 10 mars 2019.

Hur bokar jag?

Erbjudandet kan endast bokas online senast den 17 december 2018.

Välj ett av våra hotell i Tyskland eller Polen och önskat datum i bokningsfönstret. Hotellets tillgänglighet kommer då att visas direkt. Rabatten visas automatiskt under bokningsprocessen.

Det finstilta
Bokningsperiod för erbjudandet: 1 september 2018–17 december 2018. Vistelseperiod: 14 december 2018–10 mars 2019. Erbjudandet gäller för Scandichotell i Tyskland och Polen. Det här erbjudandet kan endast bokas online på Scandics egen webbplats. Priserna som anges är per dubbelrum och per natt, och gäller i mån av tillgänglighet och för ett begränsat antal rum. Bokningarna är inte återbetalningsbara och kan varken ändras eller annulleras. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Ditt kredit-/betalkort debiteras vid bokningstillfället. Frukost ingår inte men kan läggas till i din bokning under bokningsprocessen eller på hotellet. Inklusive moms.
Policy