Höst i Tyskland och Polen

Omgivningarna runt floden Oder är väldigt vackra under hösten och tillsammans med Tyskland och Polens berömda historiska platser något du inte borde missa. Bo två nätter och spara 20% eller bo tre nätter och spara 30% per natt.

Övernatta i Polen eller Tyskland i 2 eller 3 dagar och spara upp till 30 %. Våra hotell är bekvämt belägna i närheten av berömda och historiska platser, shopping och evenemang.

våra hotell i Berlin och Hamburg

Kurfürstendamm

Övernatta vid populära Kurfürstendamm, precis bakom det världsberömda varuhuset KaDeWe, och besök dess otaliga butiker, exklusiva barer och restauranger. Berlins zoo ligger dessutom alldeles runt hörnet! Barn under 13 år äter gratis fram till den 31 mars på Scandic Berlin Kurfürstendamm.

Potsdamer Platz

Eller checka in på Scandic Berlin Potsdamer Platz. I hjärtat av Berlin hittar du inte bara flera shoppingcenter, biografer, nattklubbar och musikalteatrar, men även historiska platser såsom Reichstag och Brandenburg. Du tar dig enkelt runt i staden med den utmärkta kollektivtrafiken. Ta med familjen och utforska Legoland Discovery Center och Sea World.

Njut av den magnifika utsikten från Scandic Hamburg Emporio som vetter mot Gänsemarkt-torget och parken Planten un Blomen. Hotellet är den perfekta utgångspunkten för shopping, restaurangbesök och kulturupplevelser, såsom Elbphilharmonie. Du kan ta dig ända fram till hotellet med kollektivtrafik.

VÅRA HOTELL I POLEN

Njut av utsikten över Östersjön när du checkar in på Scandic Gdansk. Långa promenader längs stranden och att uppleva det lokala köket på stadens otaliga restauranger är bara två av de många aktiviteter som Gdansk har att erbjuda. Bo mitt i Gdansks vackra gamla stad.
Scandic Wroclaw har ett centralt läge i närheten av sevärdheter, mysiga kaféer, operan och symfoniorkestern. Marknadsplatsen i gamla stan och tågstationen ligger bara en kort promenad bort. Besök Africarium, en del av Wroclaw Zoo som är världsunik – en marinpark tillägnad Afrikas vattenbaserade djurarter och ekosystem.

Vad ingår?

När kan jag bo där?

Gäller mellan den 15 september och den 29 december 2017.

Hur bokar jag?

Kan bokas fram till den 30 november 2017. Välj önskat startdatum för vistelsen i bokningsmodulen. Glöm inte att välja 2 nätter i rad för att kvalificera dig för vårt erbjudande om 20 % rabatt eller 3 nätter i rad för 30 % rabatt. Hotellets tillgänglighet kommer att visas direkt.

Det finstilta
Erbjudandet gäller för vistelser mellan den 15 september 2017 och den 29 december 2017. Vid en vistelse på två dagar får du 20 % rabatt och vid en vistelse på minst tre dagar får du 30 % rabatt. Kan bokas i mån av tillgänglighet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden (undantag: barn äter utan kostnad på Scandic Berlin Kurfürstendamm) och gäller i mån av tillgänglighet. Bokningspriset är inte återbetalningsbart och bokningen kan inte ändras eller avbokas. Ditt kreditkort kommer att debiteras när du gör bokningen. Frukost ingår inte.

Policy