25 % rabatt i Tyskland och Polen

Lämna snö och mörker bakom dig och möt solstrålarna lite tidigare i år. Boka vårens resa till några av Tysklands och Polens vackraste städer. Kanske en weekendtripp under påskhelgen? Boka nu och spara 25 % när du bor mellan 12–28 april.

När och var kan jag bo?

  • Erbjudandet gäller för våra hotell i Tyskland och Polen. I Hamburg och Polen behöver du bo minst 2 nätter i följd för att erbjudandet ska gälla.
  • Boende gäller mellan 12–28 april 2019.
  • Boka senast 28 april.

Vad ingår?

Hur bokar jag?

  • Välj hotellet du vill bo på, erbjudandet dyker upp automatiskt när du väljer rum. Du behöver ingen bokningskod

 

FRANKFURT AM MAIN

I Frankfurt får du uppleva en fantastisk storstadspuls där du kan släppa loss vårkänslorna rejält med en båttur på floden Main eller en promenad genom Frankfurts påskmarknad.

På din vandring genom staden är det aldrig brist på kulturella upplevelser och pittoreska "hål i väggen".

Hamburg

HafenCity vaknar verkligen till liv när knopparna börjar brista. En promenad längs Speicherstadt i eftermiddagssolen eller en påskkonsert på Laeiszhalle är härliga aktiviteter under vårsemestern.

Om du har shopping i fokus så är det lätt att bränna hål i plånboken. Hamburger Meile är ett gigantiskt köpcenter som sticker ut med sin karakteristika guldfasad. Annars kan du fynda i de många second hand-butikerna i Gamla stan.

BERLIN

Upplev Berlins vårfestival eller påskmarknaden på det berömda torget Alexanderplatz. Om du är en nattuggla är staden fullproppad med hippa barer och restauranger och det finns ingen brist på kulturella uppplevelser.

Hela stan är som ett stort utomhusmuseum med gatukonst vart du än vänder dig. Alla kan hitta sitt guldkorn!

gdansk

På Östersjökusten i norra Polen bubblar påskstämningen. Det fullständigt myllrar av färgglada historiska byggnader i staden och den gamla stadskärnan är riktigt vacker.

Vårt hotell ligger på gångavstånd, så packa med dina bekvämaste skor och gör dig redo att uforska pärlan Gdansk.

Wroclaw

Påskfiranden är tradition i Polen. Här kan du uppleva en färgglad kyrkfestival och hantverksmarknader i den närliggande gamla stadsdelen. "Polens Venedig" är en charmig labyrint av öar och broar kantat av historiska platser. 

Det finstilta 
25 % rabatt gäller på våra hotell i Tyskland och Polen. För att erbjudandet ska gälla i Hamburg och Polen behöver du boka två nätter i följd. Boendeperiod 12-28 april 2019, boka senast 28 april. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Ditt betal- eller kreditkort debiteras vid bokningstillfället. Erbjudandet återbetalas ej och är inte om- eller avbokningsbart. Läs vår Policy.