Upplev Lisebergs julmarknad

Snart glittrar Lisebergs alla juleljus igen och på Scandic i Göteborg har vi så klart laddat upp med ett härligt hotellpaket. I priset ingår entré till julmarknaden, övernattning och en stor frukostbuffé!

Ta med dig familj och vänner på en mysig upplevelse och ta in julkänslan genom att strosa runt i det varma skenet bland julmarknadens bodar, se den gnistrande isshowen och hälsa på i Tomtefars julverkstad. Runt omkring i parken finns många vintervänliga karuseller att få upp värmen i eller varför inte en kopp varm choklad framför en av koleldarna.

Efter julmarknaden är ni välkomna tillbaka till hotellet för att krypa ner i en varm, skön säng och på morgonen väntar en stor variationsrik frukostbuffé. Julmarknaden öppnar fredagen den 18 november och pågår till den 30 december.

Prisexempel

Hotell Scandic Backadal från 1055:- per dubbelrum och natt

Enkelrumstillägg tillkommer.

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0:- på alla Scandic (i extrasäng, i mån av plats)
  • 1-dags entré till Liseberg ingår för vuxna. 
    Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 100:-. 
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

När kan jag bo? 

När Liseberg är öppet 18 November – 30 December 2016.

Boka online! 

Fyll i dina önskemål i bokningsmodulen till höger och klicka på "Sök". Du får veta direkt om vi har rum lediga. Bokningskoden är QKAN

 

Det fintstilta
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter.
Bokningsregler