Jul på Liseberg

Snart glittrar Lisebergs alla juleljus igen och på Scandic i Göteborg har vi såklart laddat upp med ett härligt hotellpaket. I priset ingår entré till Jul på Liseberg, övernattning och en stor frukostbuffé.

Besök en magisk julmarknad

Ta med dig familj och vänner på en mysig upplevelse och ta in julkänslan genom att strosa runt i det varma skenet bland julmarknadens bodar, se den gnistrande isshowen och hälsa på i Tomtefars julverkstad. Runt omkring i parken finns många vintervänliga karuseller att få upp värmen i eller varför inte en kopp varm choklad framför en av koleldarna? Efter ditt besök på Jul på Liseberg är ni välkomna tillbaka till ett av våra Scandichotell i Göteborg för att krypa ner i en varm, skön säng och på morgonen väntar en stor variationsrik frukostbuffé. 

Varmt välkomna till oss!

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0 kr på alla Scandic (i extrasäng, i mån av plats)
  • 1-dags entré till Liseberg ingår för alla vuxna i bokningen.
    Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 110 kr. 
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

Prisexempel

Hotell Scandic Backadal från 1132 kr per dubbelrum och natt (enkelrumstillägg tillkommer).

När kan jag bo? 

Du kan boka paketet de dagar "Jul på Liseberg" har öppet:  

16-18, 23-25 och 29-30 november

1-2, 5-9, 11-23 och 26-30 december.

Hur bokar jag?

Boka direkt på vår hemsida med bokningskod QKAN. Fyll i dina önskemål i bokningsrutan till höger och klicka på "Sök". Du får veta direkt om vi har rum lediga.

Det finstilta
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302. Bokningsregler.