Julmarknad på Liseberg

Snart glittrar Lisebergs alla juleljus igen. Den 18 november–30 december kan du boka vårt hotellpaket med inträde till Sveriges största julmarknad.

Besök en magisk julmarknad

Ta med dig familj och vänner på en mysig upplevelse och ta in julkänslan genom att strosa runt i det varma skenet bland upplysta bodar på Sveriges största julmarknad. Du kan även åka attraktioner som Kanonen, Mechanica, JukeBox, Lisebergshjulet, Radiobilarna och Slänggungan, de flesta har faktiskt öppet under vintern.

Unna dig juliga godsaker

Frestas av hemlagat julgodis och brända mandlar. Eller varför inte en kopp varm choklad framför en av koleldarna i Balderområdet? Passa på att besöka kåtorna med samisk handslöjd, konst och lappländska delikatesser för en smak av något exotiskt. När tårna börjar kännas kalla är ni varmt välkomna in för att värma er och njuta av julinspirerade menyer på familjevänliga Järnvägsrestaurangen.

Se den klassiska Nötknäpparen - på is

På isbanan visas i år den sagolika isbaletten Nötknäpparen. Föreställningen bjuder på Sveriges främsta konståkare, klassisk musik och spektakulära kostymer.

Hälsa på i Tomtefars julverkstad 

Följ den snöbeklädda stigen in i skogen till Tomtehuset. Se på när nissarna fixar och fejar inne i sin verkstad. Här bor barnens favorit. Alla snälla kan lämna sin önskelista direkt till Tomtefar – eller varför inte lägga den i den magiska "önskelistemaskinen"?

Smält intrycken på närliggande Scandic

Efter julmarknaden är ni varmt välkomna tillbaka till hotellet för att krypa ner i en varm och mysig säng. På morgonen väntar en ekologisk frukostbuffén som brukar passa alla slags gommar. Vegetariskt, laktosfritt eller ägg från frigående höns, det mesta finns på Scandic.

Prisexempel

Hotell Scandic Backadal från 1055:- per dubbelrum och natt (enkelrumstillägg tillkommer).

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0:- på alla Scandic (i extrasäng, i mån av plats)
  • 1-dags entré till Liseberg ingår för vuxna. 
    Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 100:-. 
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

När kan jag bo? 

18 November – 30 December 2016.

Hur bokar jag?

Boka direkt på vår hemsida med bokningskoden QKAN

Det fintstilta
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter.
Bokningsregler