Upplev Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg är både längre, större och mer skräckinjagande. Under 13 ödesdigra dagar fylls nöjesparken med allt från ännu fler hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis – utöver 30 Halloween-öppna karuseller och nervkittlande berg-och dalbanor.

DISTRIKT Z – SKRÄMMANDE NYHET 2016

I området vid Balder, bland utbrunna bilvrak, rostigt metallskrot och containrar, väntar de levande döda på att du ska ge minsta ljud ifrån dig. Personalen som befunnit sig i området har i panik tagit sig in på ett kontor – en bra plan tills en ruta plötsligt krossas... Vågar du besöka nya skräckhuset Zombie?

Efter en dag fylld med skratt, skräck och magpirr är ni varmt välkomna till ett av våra 7 hotell i Göteborg. Här kan ni varva ner och avsluta kvällen med en god middag.

Prisexempel

Hotell Scandic Backadal från 998:- per rum och natt

Vad ingår?

  • Övernattning i dubbelrum, barn upp till 13 år bor för 0:- på alla Scandic (i extrasäng, i mån av plats)
  • 1-dags entré till Liseberg ingår för vuxna.
  • Entré för barn: Barn under 110 cm har fri entré. Entrébiljett för barn över 110 cm kan köpas separat på hotellet för 95:-.
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

När kan jag bo?

21 oktober – 23 oktober 2016, 28 oktober – 6 november

Boka online!

Fyll i dina önskemål i bokningsmodulen till höger och klicka på "Se rum & priser". Du får veta direkt om vi har rum lediga. Bokningskoden är HALLO

 

Det finstilta
Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18:00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats.
Bokningsregler