Upplev Borås ZOO

Övernatta på Scandic Plaza och låt hela familjen uppleva ett riktigt äventyr i Borås Djurpark! I paketet ingår boende, inträde för en dag till djurparken och en stor frukostbuffé!

Ta med familjen på äventyr

Boka vårt förmånliga hotellpaket med övernattning och inträde till Borås Djurpark. Parken ligger endast 3 km från vårt hotell Scandic Plaza. Välj själva om ni vill besöka djurparken på ankomst- eller avresedagen.

Borås Djurpark erbjuder 40 natursköna hektar med vildmark och djuranläggningar, promenadvägar och grillplatser. Djurparken tillhör ett av Borås mest uppskattade utflyktsmål för båda stora och små. Här kan du se många av Savannens djur strosa omkring, klappa djur från bondgården och se björnar och älgar i en fantastisk miljö. Om du vill kan du ta en guidad tur runt djurparken och här finns även flera trevliga souvenirbutiker.

Se aktuella öppettider

Vad ingår?

  • Övernattning för hela familjen
  • Entré för en dag till Borås Djurpark
  • Stor frukostbuffé

Prisexempel

Från 1364:- per familj och natt (priset är baserat på 2 vuxna och 2 barn upp till 13 år)

När kan vi komma?

Erbjudandet gäller till och med 6 november 2016

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QZOO.  Du kan även ringa hotellet på telefon 033-785 82 10 eller mejla till borasplaza@scandichotels.com

Det finstilta
Om- eller avbokning fram till 18:00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller i mån av plats.
Bokningsregler