Toughest - locka fram tuffingen i dig

Ta reda på vem som är familjens verkliga tuffing eller testa dig själv i en 8 km lång bana med 40 utmanande hinder. Toughest är en löpfest utöver det vanliga som passar lika bra för motionärer, elitsportare och tuffa familjer som vill ha en riktigt kul dag tillsammans.

Det här är Toughest

Toughest är ett 8 km långt hinderbanelopp med 40 hinder som passar både elit och motionär. Toughest Family är en utmaning för hela familjen och en unik chans att göra något som svetsar samman barn och vuxna. Hinderbanan anpassas till denna dag för att passa alla och vi utlovar kul för både stora och små. Banan är 2 km lång och har 20 hinder. Rekommenderat från 7 år.

Spring loppet och bo på Scandic med rabatt

Bokar du via oss får du 15 procent rabatt på anmälningsavgiften till Toughest i Malmö, Umeå och Göteborg. Och efter kämpainsatsen kan du och laget eller familjen vila ut på Scandic med 20 procent rabatt. Rabatten gäller utvalda hotell på orterna som du hittar på den här sidan. Använd bokningskoden "Toughest" för att få din rabatt.

Välj lopp

Välj det lopp du är intresserad av, klicka in och ange kampanjkoden ”Scandicfriends” i anmälningsformuläret så dras 15 procent av på priset.

Lopp Anmälan
Toughest Umeå, 26 maj Boka startplats
Toughest Umeå Family, 27 maj Boka startplats
Toughest Göteborg, 15 sept Boka startplats
Toughest Göteborg Family, 16 sept Boka startplats
Toughest Malmö, 5 maj Boka startplats
Toughest Malmö Family, 6 maj Boka startplats

 

Det finstilta
Bokningsregler
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/23