Titanicutställning i Skellefteå

1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten. 100 år senare tar Titanicutställningen med dig på en oförglömlig resa till det förflutna. Med Scandic Skellefteås Titanicpaket ingår både övernattning och entrébiljetter i priset.

Titanic the exhibition - SKELLEFTEÅ

Tidigt den 15:e april 1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. 1495 personer omkom. 100 år senare tar Titanicutställningen, med över 200 ursprungliga autentiska föremål och reproduktioner av insidan, med dig på en oförglömlig resa till det förflutna. Från 27 april till 26 augusti kan du besöka Titanic - The Exhibition i på Eddahallen i Skellefteå.
Välkommen ombord!


Scandic Skellefteå erbjuder ett Titanicpaket där det ingår både övernattning och entrébiljetter i priset. Ta chansen att slippa stå i kö och ta del av denna underbara utställning som ligger på ungefär 10 minuters promenadavstånd från hotellet. Tveka inte att kontakta hotellet om ni har några frågor och funderingar; receptionen är öppen dygnet runt.

Vad ingår i erbjudandet?

  • Övernattning i dubbelrum från 1150 kr/rum och natt
  • Entrébiljetter till utställningen.
  • Stor frukostbuffé.

När kan jag bo?

Mellan 1 juni  - 26 augusti 2018. Boka senast 26 augusti.

Hur bokar jag?

Boka via hotellet direkt på 0910-752401 eller skelleftea@scandichotels.com.

Det finstilta 
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen.
Bokningsregler