Titanicutställning i Örebro

1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten. 100 år senare tar Titanicutställningen med dig på en oförglömlig resa till det förflutna. Med Scandic Grand Örebros Titanicpaket ingår både övernattning och entrébiljetter i priset.

Titanic the exhibition - Örebro

Tidigt den 15:e april 1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. 1495 personer omkom. 100 år senare tar Titanicutställningen, med över 200 ursprungliga autentiska föremål och reproduktioner av insidan, med dig på en oförglömlig resa till det förflutna. Från 28 april till 27 augusti kan du besöka Titanic - The Exhibition i Örebro Eventhall på CV-området.
Välkommen ombord!


Scandic Grand Örebro erbjuder Titanicpaket där det ingår både övernattning och entrébiljetter i priset. Ta chansen att slippa stå i kö och ta del av denna underbara utställning som ligger ca 20-30 minuters promenadavstånd från hotellet. Tveka inte att kontakta hotellet om ni har några frågor och funderingar; receptionen är öppen dygnet runt.

Vad ingår i erbjudandet?

  • Övernattning i dubbelrum.
  • Entrébiljetter till utställningen.
  • Stor frukostbuffé.

När kan jag bo?

Mellan 1 juni 2017 - 27 augusti 2017. Boka senast 27 augusti 2017.

Hur bokar jag?

Boka via Scandics hemsida eller direkt hos hotellet.

Det finstilta 
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden och rabatter. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen.
Bokningsregler