Bagage - Teaterpaket på Lisebergsteatern

Boka ett hotellpaket till showen Bagage med Annika Andersson och Gustaf Hammarsten. Njut av en helkväll med skratt och komik och sov sedan gott på nyrenoverade Scandic Opalen.

Se Bagage - Bo på nyrenoverade Scandic Opalen i centrala Göteborg 

Bagage är en kärleksfull och rolig teaterupplevelse om hur ett nyfiket rotande i en okänd människas bagage kan leda till utvecklande insikter över innehållet i ens egna bagage. Vad är det vi släpar med oss genom livet egentligen? Vågar du börja rota i ditt, och hur kan det vara så kittlande roligt att betrakta någon som själv inte kan se sitt egna bagage? Välkomna till Lisebergsteatern för att skratta tillsammans.

Vad ingår i erbjudandet? 

  • Övernattning i delat dubbelrum på Scandic Opalen
  • Showbiljett till Bagage
  • Stor frukostbuffé 

Prisexempel

Från 1046 kr per person och natt (i delat dubbelrum). Enkelrumstillägg tillkommer.

När kan jag bo?

Erbjudandet gäller föreställningar kl 19.30 på fredagar och 18.30 lördagar under perioden 2 februari - 13 April 2019. Sista dag att boka är 7 mars 2019.

Hur bokar jag?

Bokas genom att mejla eller ringa. Email: opalen@scandichotels.com eller tel 031 7515310. Öppet vardagar kl 08.00-16.00. Märk ditt mejl med "Bagage".

Det finstilta
Betalning sker med kredit-/betalkort vid bokningstillfället. Ej om- eller avbokningsbart. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan bokas senast 5 veckor innan showdatum. 
Bokningsregler
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302