Sweet Experience på Haymarket

Lyxa till det för en natt i vår fantastiska svit med privat takterrass. Njut av goda Macarons, fin Champagne och ett lyxigt badkit.Du förtjänar att behandlas som en kunglighet och tro oss, vi föddes för att leverera den service du förtjänar. Vårt ”Sweet Experience” erbjudande är strösslad med lyxiga detaljer och innehåller allt du kan tänkas vilja ha för en natt utöver det vanliga. Incheckning sker direkt i sviten och det är inte vilken svit som helst. Du har säkert sett vår kända svit 810 i både musikvideos och magasin men för i natt är den bara din. Den privata takterrassen på 100 kvm som överblickar Stockholm är den perfekta platsen att avnjuta den inkluderade Champagnen på.

Sviten har två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Självfallet ingår fluffiga morgonrockar, tofflor och ett lyxigt badkit, specialdesignat för denna upplevelse. Om du är som oss och älskar att bada, kan du avnjuta den delikata ”Happiness on a plate” i badkaret, bestående av citronmaräng-paj, tryfflar och macarons.

Efter en lång och god natts sömn serverar vi dig frukost i sängen innan det är dags att bege sig ut i verkligheten igen. Men du vet vart vi finns när du behöver ta av dig kronan för en natt och bli omhändertagen ordentligt.

I paketet ingår:

  • En natt för 2 personer i lyxiga sviten 810 med tillhörande takterrass på 100kvm
  • Incheckning på rummet, slipp köa och känn dig som den VIP som du är.
  • Champagne
  • Lyxigt badkit
  • Haymarkets ”happiness on a plate” som innehåller Macarons, tryfflar och andra bakverk.
  • Fluffiga morgonrockar och tofflor
  • Frukost ingår. 

Detta Sweet Experience paket erbjuder vi, i mån av plats, från 7500 kr per natt för två personer.

Paketet är bokningsbart i mån av tillgänglighet.

För bokning, kontakta Haymarket by Scandic direkt på meeting.haymarket@scandichotels.com eller Tel: 08 517 267 10182323.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302