Sommar i Danmark

Tillbringa din sommar i Danmark! Här finns äventyr för alla åldrar och vacker natur att utforska. Just nu kan du boka tre nätter och spara 30 %. Välj bland alla våra danska hotell. Boka senast den 3 juli och bo mellan 21 juni–12 augusti.

BO 3 NÄTTER - SPARA 30%

Är du nyfiken på sommaren i Danmark? Just nu kan du boka vårt sommarerbjudande: Bo 3 nätter, spara 30%. Men skynda, boka senast 3 juli. Om du vill att din semester ska fyllas med vilda äventyr, har Danmark gott om alternativ att välja mellan.

Nedan har vi samlat inspiration till sommarpärlor och våra bästa tips för en bra semester i Danmark. Ha en skön sommar!

Vad ingår?

När kan jag bo?

Alla dagar mellan 21 juni och 12 augusti 2018

Hur bokar jag?

  • Boka senast 3 juli
  • Boka 3 sammanhängande nätter på valfritt hotell i Danmark. Ingen bokningskod behövs
  • Boka senast 7 dagar före ankomsten

Spendera lata dagar på stranden

I Frederikshavn kan du sila den lena sanden mellan tårna på Nordjyllands vackraste stränder. Om det danska sommarvädret gömmer sig bakom ett moln kan vi fortfarande garantera tropiska temperaturer i vår stora vattenpark inomhus på Scandic The Reef. 

Om du föredrar Midtjyllands idylliska natur kan du ta ett dopp i en av Silkeborgs många sjöar eller hotellets egen pool. Du hittar även pooler i Sønderborg och Hvidovre – mycket nöje!

Hotelltips:

Semestra i en storstad 

Danmarks storstäder sjuder av liv på sommaren. Det kan vi lova! I Århus och Köpenhamn hittar du både de stora modehusen och små butiker som kan tillfredsställa alla dina shoppingbehov.

Danmarks städer bjuder på några av Europas mest imponerande gastronomiska upplevelser, men du kan även hitta snabbare och billigare alternativ som håller hög kvalitet vid de många charmiga street food-ställena och matmarknaderna. Beställ något att ta med och slå dig ner i någon av de gröna oaser som finns utspridda i Danmarks storstäder.

Hotelltips:

På med vandringsskorna och njut av naturen

De bästa upplevelserna döljer sig i den danska naturen. Vissa är så enastående att de finns med på UNESCO:s världsarvslista – till exempel Nationalpark Vadehavet i väst och Stevns Klint i öst. Även i Midtjylland hittar du den typen av dansk naturskönhet som alla friluftsmänniskor drömmer om.

Tillbringa några aktiva dagar i området runt Silkeborg. Snöra på dig vandrings- eller löparskorna eller hoppa i en kajak och paddla på någon av sjöarna.

Hotelltips:

Kulturupplevelser för stora och små

Århus är en stor kulturell lekplats för folk i alla åldrar. Förra året blev Århus utsedd till Europas kulturhuvudstad, och här hittar du populära sevärdheter som ARoS konstmuseum, Moesgaard museum och friluftsmuseet Den Gamle By. I Århus kan du slå två flugor i en smäll och njuta av en strand- och stadssemester med många kulturella aktiviteter både inne- som utomhus. 

Hotelltips:

Få upp pulsen med ett äventyr

Klappar ditt hjärta lite extra snabbt vid tanken på blixtsnabba berg- och dalbanor? Då har vi ett par rekommendationer för de vildaste äventyren i Danmark. Besök Djurs Sommerland, som i år presenterar Dragekongen – Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster.

I Nordjylland kan du flyga högt och lågt när du far fram genom skogen. Orkanen på Fårup Sommerland är den enda berg- och dalbanan i Europa som tar med passagerarna under vatten genom en underjordisk tunnel. På Legoland® kan du inte åka under vatten, men däremot rakt ner i det, om du testar Vikings River Splash.

Hotelltips:

Det finstilta
Erbjudandet gäller på alla Scandic i Danmark mellan 21 juni-12 augusti 2018 (på ett begränsat antal rum). Boka online senast 3 juli på Scandics hemsida. Det här erbjudandet gäller vid bokning av tre sammanhängande nätter. Varje vistelse måste bokas minst sju dagar före ankomst. Beloppet debiteras ditt kreditkort i samband med bokningen. Bokningarna är inte återbetalningsbara och kan inte ändras eller avbokas. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Frukost ingår.
Bokningsregler