Sommarerbjudande i Danmark

Det finns inget bättre än sommaren i Danmark – här finns äventyr för alla åldrar. Och du kan nu boka våra heta sommarerbjudanden: Bo 3 nätter – spara 30 %! Du kan välja bland alla våra hotell i Danmark. Men skynda! De hetaste priserna går åt som smör i solsken. Boka din sommarsemester på hotell under perioden 26 juni–13 augusti. Erbjudandet kan bokas till och med 27 juni.

BO 3 NÄTTER - SPARA 30%

Planerar du att spendera några dagar i Danmark? Just nu kan du boka vårt sommarerbjudande: Bo 3 nätter, spara 30 %. Men skynda på om du vill boka till det bästa priset och bo nära de bästa upplevelserna.

Vill du ha en semester fylld av, till exempel, vilda äventyr? En av våra attraktioner i Danmark har Europas snabbaste berg- och dalbana! Här kan du läsa om erbjudandet och våra bästa rekommendationer för en semester i Danmark. Ha en fantastisk sommar!

Vad ingår i hotellvistelsen?

När kan jag boka och ta del av erbjudandet?

  • Boka senast den 27 juni 2017
  • Vistelsen måste bokas senast 7 dagar före ankomsten.
  • Vistelsen måste äga rum mellan den 26 juni och 13 augusti 2017

Hur bokar jag?

Välj tre sammanhängande nätter på valfritt hotell. Ingen bokningskod krävs.

Jag vill spendera semestern på stranden!

Du behöver inte resa långt för att få en strandsemester. I Frederikshavn kan du sila den lena sanden mellan tårna på Nordjyllands vackraste stränder. Om det danska sommarvädret lyser med sin frånvaro för en stund kan vi fortfarande garantera tropiska temperaturer i vårt stora badland inomhus. Om du föredrar Midtjyllands idylliska natur kan du ta ett dopp i en av Silkeborgs många sjöar eller vårt hotells egen pool. Du hittar även pooler i Sønderborg och Hvidovre – mycket nöje!

Jag vill ha en semester i staden!

Danmarks storstäder sjuder av liv på sommaren. Det kan vi lova! I Århus och Köpenhamn hittar du både de stora modehusen och små butiker som kan tillfredsställa alla dina shoppingbehov. Danmarks städer bjuder på några av Europas mest imponerande gastronomiska äventyr, men du kan även hitta snabbare och billigare alternativ med hög kvalitet hos de många charmiga street food-ställena och matmarknaderna. Beställ något att ta med och slå dig ner i någon av de gröna oaser som finns utspridda i Danmarks storstäder.

Jag vill ha en semester i naturen!

De bästa upplevelserna döljer sig i den danska naturen. Vissa är så enastående att de finns med på UNESCO:s världsarvslista – till exempel Nationalpark Vadehavet i väst och Stevns Klint i öst. Även i Mittjylland hittar du den typen av dansk naturskönhet som alla friluftsmänniskor drömmer om. Tillbringa några aktiva dagar i området runt Silkeborg. Snöra på dig vandrings- eller löparskorna eller hoppa i en kajak och paddla på någon av sjöarna.

Jag vill ha en semester med kuturupplevelser!

Kultur är så mycket mer än bara museum. Det finns det mängder av bevis för i Århus med omnejd just nu. Århus har utsetts till Europas kulturhuvudstad 2017, vilket betyder att utöver populära sevärdheter som ARoS konstmuseum, Moesgaard museum och gamla stan bjuder området på ännu fler kulturella sevärdheter just nu. Faktum är att du kan ta del av mer än 350 fantastiska kulturhändelser i Region Midtjylland i år. Många av dem kan upplevas i själva stadsmiljön, till exempel som interaktiva installationer. Århus har förvandlats till en stor kulturell lekplats för folk i alla åldrar!

Jag vill ha en semester med äventyr!

Klappar ditt hjärta lite extra snabbt vid tanken på blixtsnabba berg- och dalbanor? Då har vi ett par rekommendationer för de vildaste äventyren i Danmark. Besök Djurs Sommerland, som i år presenterar Dragekongen – Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster. I Nordjylland kan du flyga högt och lågt när du far fram genom skogen. Orkanen på Fårup Sommerland är den enda berg- och dalbanan i Europa som tar med passagerarna under vatten genom en underjordisk tunnel. På Legoland kan du inte åka under vatten, men däremot rakt ner i det, om du testar Vikings River Splash.

 

Det finstilta
Du kan boka det här erbjudandet på vår hemsida och det gäller för ett begränsat antal rum i mån av tillgänglighet under den angivna perioden. Erbjudandet gäller på alla våra 24 hotell i Danmark. Erbjudandet måste bokas senast den 27 juni och gäller för perioden 26 juni–13 augusti 2017. Det här erbjudandet gäller vid bokning av tre sammanhängande nätter. Varje vistelse måste bokas minst sju dagar före ankomst. Beloppet debiteras ditt kreditkort i samband med bokningen. Bokningarna är inte återbetalningsbara och kan inte ändras eller avbokas. Paketet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Frukost ingår.
Bestämmelser och villkor för bokning