Sommar med guldkant

Vill du upptäcka en ny stad tillsammans med någon speciell? Vi har handplockat några hotell som kommer vara perfekta för din weekendresa! Vi kryddar dem med en somrig frukost och möjlighet att beställa något gott att äta och dricka via roomservice.för den perfekta semesterresan

Under sommaren mellan den 23 juni och 21 augusti erbjuder vi något alldeles extra på utvalda cityhotell. 

  • Nyheter på vår frukostbuffé. Sommaren flyttar in och du kommer kunna njuta av iskaffe i olika smaker, yoghurt smaksatt med rabarber- och jordgubbskompott samt vår hemgjorda granola med smak av sommar. 
  • Beställ in frukosten, middagen och drycken till ditt rum. Vi adderar room service för att göra ditt hotellbesök ännu mer bekvämt. 
  • Välj det hotell som erbjuder det ni vill ha: Jacuzzi, bastu eller kanske en speciell bar med goda drinkar. Våra handplockade hotell har unika egenskaper som gör dem perfekta för en weekendresa.
  • Att träna ihop är kul. Gym finns på alla våra hotell, och vill ni utforska området har vi cyklar att låna på många av våra hotell

Det finstilta
Erbjudandet om sommarnyheter på frukosten gäller alla hotell i Sverige, frukost ingår på alla hotell, men på Haymarket by Scandic och Downtown Camper by Scandic kan du välja att boka rum med eller utan frukost. Erbjudandet om möjlighet att beställa frukost, mat och dryck via room service gäller på dessa utvalda 14 hotell. Kostnad för room service varierar per hotell och betalas när du checkar ut.