Soldat Fabian Bom

Boka vårt hotellpaket till Soldat Fabian Bom på Lisebergsteatern i Göteborg i vår. Njut av en helkväll med skratt och komik. Vi har biljetter till föreställningar 3 februari till den 28 april 2018.

Skratt på lisebergsteatern med fabian bom

Njut av en helkväll med skratt och komik. Jojje Jönsson ikläder sig rollen som Nils Poppes kultförklarade figur Fabian Bom, en av århundradets mest älskvärda personligheter. Med sin otroliga pliktkänsla, sprudlande humör och galna upptåg intar han Lisebergsteatern i vår. Fylld av förvirring, puttrig kärlek, sång och kanske lite dans! Boka vårt hotellpaket med biljetter till showen och övernattning på Scandic Opalen.

Det här ingår

  • Övernattning i delat dubbelrum
  • Showbiljetter till Soldat Fabian Bom på Lisebergsteatern 
  • Stor frukostbuffé

Prisexempel

Från 1089:- per person och natt (i delat dubbelrum). Enkelrumstillägg tillkommer.

När kan jag bo?

Paketerbjudandet gäller fredagar och lördagar den 3 februari till den 28 april 2018. Showen visas kl 19.30 på fredagar och lördagar under denna period.

Hur bokar jag?

Bokning sker via Scandic Opalens bokning per mail opalen@scandichotels.com eller på tel 031 7515310. Öppet vardagar kl 08:00-16:00. Märk ditt mail med "Soldat Fabian Bom".

Prisförklaring
Betalning sker med kredit-/betalkort vid bokningstillfället. Ej om- eller avbokningsbart. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan bokas senast 5 veckor innan showdatum. 
Bokningsregler