Skidpaket i Hafjell – 20 % rabatt

Hafjell i Norge är skidorten där skidåkare på alla nivåer och i alla åldrar kan njuta av fantastisk skidåkning. Boka nu och få 20 % rabatt på boendet och ett liftkort som ingår i priset.

Skidåkning på dagen – pool och bastu på kvällen

Hafjell är Norges tredje största alpinanläggning och bjuder på fantastisk skidåkning. Slipp välja mellan en lugn familjesemester eller riktig skidåkning, i norska Hafjell får du båda. Med 18 skidlifter och 32 pister tar det roliga aldrig slut. Skidorten har en skidbutik och skiduthyrning, mysiga restauranger och tre olika familjeområden där barn i alla åldrar kan roa sig. För mer info besök hafjell.no.

Efter en aktiv dag utomhus är Scandic Hafjell det perfekta stället att vila upp sig på. Ät gott i vår mysiga restaurang, koppla av i vår pool och bastu eller njut av en stunds lugn och ro framför den öppna spisen i lobbybaren. Fortfarande lite energi kvar? Besök vårt gym eller vår klättervägg.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara medlem i Scandic Friends. Ännu inte medlem? Registrera dig här utan kostnad.

Det här ingår

När kan jag bo?

Erbjudandet gäller så länge som Hafjell håller öppet, vanligtvis till mitten av maj.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskoden 789SKI.

Det finstilta
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet samt för ett begränsat antal rum. Erbjudandet är 20 % rabatt på Flex-priset. Bokningarna är inte återbetalningsbara och kan inte ändras eller avbokas. Betalning sker i samband med bokning. Priser inklusive frukost och moms. Liftkort för en dag per person för Hafjell Alpinsenter ingår. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Bokningsregler