Besök Skara Sommarland

Bo på Scandic Billingen i centrala Skövde och ta med familjen på ett fantastiskt äventyr till Skara Sommarland! Boka vårt hotellpaket med övernattning, entré till Skara Sommarland och stor frukostbuffé.

Ett nöjesland 20 minuter från Scandic Billingen

Bara 20 min bilresa från hotellet ligger Skara Sommarland med sitt otroliga vattenland, tempererade pooler och åkattraktioner för alla åldrar. Missa inte Cobra - en intensiv och visuellt iögonfallande vattenattraktion där fyra personer tillsammans får uppleva känslan av viktlöshet.

Cobra är specialdesignad för Skara Sommarland

Den första attraktionen i sitt slag i Norden, en 116 meter lång vattenrutschbana åker fyra personer vända mot varandra på en gummiflotte i form av en fyrklöver. Flotten färdas genom ett rör som plötsligt öppnar sig, varpå en jättevägg uppenbarar sig likt en våg som man sveps med på. 

Vad ingår?

  • Övernattning på Scandic Billingen 1 eller 2 nätter
  • Entré till Skara Sommarland (1 eller 2 dagsbiljett)
  • Stor frukostbuffé
  • Alla de vanliga godsakerna på Scandic

Prisexempel

Från 2566:- per familj och natt med max en extrabädd (2 vuxna och 2 barn under 13 år) och inträde för alla med egen säng.*

*Vänligen notera att för barn i vuxens säng tillkommer inträde till Skara sommarland. Biljett finns att köpa i receptionen på hotellet.

När kan vi bo?

Mellan 2-6 juni och alla dagar mellan 9 juni-20 augusti 2017. 

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QSKARA

Det finstilta
Gäller i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 dagen före ankomst. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Entrébiljetter får ni på hotellet.
Bokningsregler