Besök Skara Sommarland

Bo på Scandic Billingen i centrala Skövde och ta med familjen på ett fantastiskt äventyr till Skara Sommarland! Boka vårt hotellpaket med övernattning, entré till Skara Sommarland och stor frukostbuffé.

Ett nöjesland 20 minuter från SKövde

Bara 20 min bilresa från Scandic Billingen i Skövde ligger Skara Sommarland med sitt otroliga vattenland, tempererade pooler och åkattraktioner för alla åldrar. Missa inte vattenattraktionen Cobra - en intensiv och visuellt iögonfallande vattenrutschbana på 116 meter där fyra personer tillsammans får uppleva känslan av viktlöshet. 

Vad ingår?

Prisexempel

Från 2606 kr per familj och natt med max en extrabädd (2 vuxna och 2 barn under 13 år) och inträde för alla med egen säng.*

*för barn i vuxens säng tillkommer inträde till Skara sommarland. Biljett finns att köpa i receptionen på hotellet.

När kan vi bo?

2-3 juni, 6-10 juni och alla dagar mellan 16 juni-19 augusti 2018.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QSKARA för övernattning med entrébiljetter för två dagar eller med QSKARA1 för övernattning och entrébiljetter för en dag. 

Det finstilta
Gäller i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 dagen för ankomst. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Entrébiljetter får ni på hotellet.
Bokningsregler