show med tomas ledin

Tomas Ledin intar scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. "Skarpt läge" är en lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Föreställningen visas på Rondo i Göteborg under våren och som medlem i Scandic Friends har du möjlighet att köpa biljetter före alla andra!

Tomas Ledins succéshow i göteborg

Som medlem i Scandic Friends får du boka dina biljetter innan det officiella biljettsläppet den 25 september och kommer därmed åt de bästa platserna i salongen. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas Ledin tillsammans med sina makalösa musiker få dig att lätta från stolen. 

Varför inte kombinera musikupplevelsen med en hotellövernattning på ett av våra hotell i Göteborg där en skön säng och en god frukostbuffé är en självklarhet. 

När kan jag se showen?

Föreställningen har premiär på Rondo i Göteborg den 18 januari och spelas därefter torsdag-lördag våren 2018.

Så här köper du showbiljett

Biljett köps via länken nedan och inte via Scandic. 

Så här bokar du hotell

Biljett till show köps via länken ovan och hotellövernattning bokas via Scandics hemsida. Använd gärna din Scandic Friends helgrabatt om 20% med bokningskod FG2