Erbjudande Mall of Scandinavia

Boka in en shoppingresa till Stockholm och spendera en heldag eller två på Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia i Solna. Just nu erbjuder vi specialpris när du bokar rum på närbelägna Scandic Järva Krog. Bokar du före 31 december bjuder vi dessutom på ett rabatthäfte med fina erbjudanden som gäller på köpcentret.

Hotellpaket med Fina erbjudanden och rabatter

Bo bekvämt till rabatterat pris på Scandic Järva Krog i Solna med kort promenadavstånd till populära shoppingmeckat Mall of Scandinavia (MoS). Bokar du rum före 31 december med bokningskod SHOPPING bjuder vi även på ett vällfyllt häfte med fina erbjudanden och rabatter som gäller i köpcentrets butiker och restauranger.   

I Mall of Scandinvia kan du strosa runt på 3 våningsplan och välja och vraka mellan hela 224 butiker och restauranger. Vill du avsluta shoppingrundan kan du sjunka ner i en skön fåtölj i en av biosalongerna på SF:s biograf, Filmstaden Scandinavia. Mall of Scandinavia har utsetts till Sveriges bästa köpcentrum 2017 av Nordic Council of Shoppingcenters, NCSC. Kom och upplev det du med!

Vad ingår i erbjudandet?

Prisexempel

Från 425 kr i delat dubbelrum (Standard). Enkelrumstillägg tillkommer.

När kan jag bo?

  • Helger samt alla dagar 14-31 december 2017 (rabatthäfte ingår)
  •  Alla dagar 1-14 januari 2018 (rabatterat boende, men inget rabatthäfte)

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod SHOPPING.

Prisförklaring
Erbjudandet gäller i mån av plats på helger samt alla dagar mellan 14 december-14 januari 2018. Bokar du rum före 31 december 2017 ingår även ett rabatthäfte per betalande vuxen. Rabatthäftet innehåller erbjudanden på Mall of Scandinavia. Erbjudandet kan om- eller avbokas fram till kl 18:00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. 
Bokningsregler