Se sällskapsresan till 20% rabatt

Nu kan du som är medlem i Scandic Friends och över 65 år se den populära musikalen Sällskapsresan till 20% rabatt på Chinateatern i Stockholm. Kombinera helkvällen med övernattning på närbeläget Scandic till 40% rabatt.

Succémusikalen till Stockholm

Njut av en riktig nostalgitripp i höst och unna dig en helkväll i Stockholm. Köp biljetter till den populära musikalen Sällskapsresan och bo på utvalda hotell till 40% seniorrabatt. Bo bekvämt på Scandic Klara vid Hötorget eller på Scandic Norra Bantorget nära Centralstationen och shoppingstråken. 

Musikalen Sällskapsresan är den officiella scenversionen av Lasse Åbergs klassiska filmkomedi från 1980. Ett mästerverk som med rätta har lämnat ett otal härliga minnen efter sig bland generationer av biobesökare. 

När gäller rabatten?

20% rabatt på musikalbiljetter gäller varje söndag under oktober 2016 på Chinateatern i Stockholm. 40% rabatt på boende gäller utvalda Scandic alla söndagar.

Hur köper jag musikalbiljett?

Köp dina biljetter hos Showtic direkt. Din 20% rabatt är redan avdragen i priset som visas när du bokar via denna länk. Du kan även ringa Chinateatern på tel 08-562 892 00 och uppge priskod SENIOR. Pris från 340 kr (ord.pris från 425 kr). 

Hur bokar jag hotellrum?

Boka online på vår hemsida och ange bokningskod FG. Läs mer om seniorerbjudandet.  

Vi tipsar om dessa hotell

Scandic Norra Bantorget
Scandic Klara