30 % rabatt till dig över 65 år

Erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt 65 år. Du får 30 % rabatt på våra hotell i Sverige och frukost ingår naturligtvis. Bo alla dagar fram till och med 31 december. Boka på vår webbsida eller app med koden FG.Sov gott hos oss och njut av fina höstdagar

Hösten är här med friska dagar och mysiga kvällar. Boka en hotellweekend och vakna upp till en uppdukad frukostbuffé med gott kaffe och allt du behöver för en bra start på dagen.

Vad ingår?

  • 30 % rabatt med bokningskoden FG när du bokar på vår webb eller app
  • Övernattning i dubbelrum, singelrum eller cabinrum
  • Vår goda frukostbuffé
  • Dina Scandic Friends-förmåner: exempelvis 10 % rabatt på mat fredag-söndag

När kan jag bo?

  • Alla dagar fram till och med 31 december 2021 på hotell i Sverige

Hur bokar jag?

  • Boka till och med 31 december 2021.
  • Boka på webben med bokningskod FG.

Just Nu - erbjudande med sj

SJ erbjuder upp till 20 % rabatt på tågresor i 2 klass under veckodagar (måndag - torsdag) inom Sverige. Du bokar med koden "Ung65" på sj.se eller i SJs app. Erbjudandet gäller för dig över 65 år för resor fram till 9 december 2021. 


Det finstilta

30 % rabatt på Scandic baseras på våra ordinarie flex-priser, dvs det pris vi benämner som "betala senare" i bokningsflödet, och baseras inte på redan rabatterade rumspriser. Rabatten gäller för medlemmar i Scandic Friends som fyllt 65 år eller har intyg om förtidspension. Bokningsperiod till och med 31 december 2021. Gäller ett begränsat antal rum och i mån av tillgänglighet på Scandic i Sverige under boendeperioden fram till och med 31 december 2021, alla dagar. Gäller ej på Scandic Hallandia, Scandic Gällivare, Scandic Laholmen och Scandic Karlskrona och Scandic Visby.

Bokning kan endast ske via Scandics webb och app. Priset är per natt i dubbelrum, singelrum och cabinrum. Bokningen kan om- och avbokas fram till kl. 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Frukost ingår. Moms är inkluderad i priset.

Uppvisa ditt Scandic Friends medlemskort samt legitimation och ev. intyg om förtidspension vid incheckning.

Bokningsregler