30 % rabatt till dig över 65 år

Erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt 65 år. Du får 30 % rabatt på våra hotell i Sverige och frukost ingår naturligtvis. Bo sön-tors fram till och med 31 augusti. Boka på vår webbsida eller app med koden FG.njut av solljuset i en ny stad i vår

Värm händerna runt en het kopp kaffe vid en solvärmd vägg i din favoritstad, eller upptäck en helt ny plats. Boka en hotellweekend och vakna upp till en frukostbuffé med allt du behöver för en bra start på dagen.

Vad ingår?

  • 30 % rabatt med bokningskoden FG när du bokar på vår webb eller app
  • Övernattning i dubbelrum, singelrum eller cabinrum
  • Vår goda frukostbuffé

När kan jag bo?

  • Söndag-torsdag fram till och med 31 augusti 2022 på hotell i Sverige

Hur bokar jag?

  • Boka till och med 31 augusti 2022.
  • Boka på webben eller Scandic-appen med bokningskod FG.

Det finstilta

30 % rabatt på Scandic baseras på våra ordinarie flex-priser, dvs det pris vi benämner som "betala senare" i bokningsflödet, och baseras inte på redan rabatterade rumspriser. Rabatten gäller för medlemmar i Scandic Friends som fyllt 65 år eller har intyg om förtidspension. Bokningsperiod till och med 31 augusti 2022. Gäller ett begränsat antal rum och i mån av tillgänglighet på Scandic i Sverige under boendeperioden fram till och med 31 augusti 2022, sön-tors. Gäller ej på Scandic Hallandia, Scandic Gällivare, Scandic Laholmen och Scandic Karlskrona och Scandic Visby.

Bokning kan endast ske via Scandics webb och app. Priset är per natt i dubbelrum, singelrum och cabinrum. Bokning kan ändras utan kostnad men återbetalas ej och kan inte avbokas. Vid ombokning kan datum, antal nätter, rumstyp och/eller antal personer för bokningen ändras. Antal nätter kan justeras men ej delas upp utan måste ske i en sammanhängande datumperiod. Byte till annat hotell är ej möjligt. Vid ombokning till ett högre pris än det betalda priset betalas mellanskillnad vid incheckning. Ombokning som resulterar i ett lägre pris än betalat pris återbetalas ej. Ombokning är möjlig fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Nytt boendedatum måste inträffa inom ett år från det att du ombokar. Betal- eller kreditkort kommer debiteras när bokningen bekräftas. Frukost ingår. Moms är inkluderad i priset.

Ange ditt Scandic Friends medlemsnummer samt legitimation och ev. intyg om förtidspension vid incheckning.

Bokningsregler