30 % rabatt till dig över 65 år

Erbjudande till Scandic Friends-medlemmar som fyllt 65 år. Du får 30 % rabatt på våra hotell i Sverige och frukost ingår naturligtvis. Gäller alla dagar i veckan i mån av plats, boka på vår webb eller app med koden FG.Sköna sängar och Framdukad frukostbuffé

Kanske är du på resande fot för att hälsa på släkt och vänner eller längtar du efter äventyr i en ny stad. Oavsett anledning är det skönt att bo bekvämt och kanske lite för dig själv. Vila ut i våra mjuka sängar och starta dagen med en god frukostbuffé och rykande hett kaffe i lugn och ro.

Vad ingår?

  • 30 % rabatt med bokningskoden FG när du bokar på vår webb eller app
  • Övernattning i dubbelrum, singelrum eller cabinrum
  • Vår goda frukostbuffé

När kan jag bo?

  • Alla dagar i mån av plats på hotell i Sverige

Hur bokar jag?

  • Boka på webben eller Scandic-appen med bokningskod FG.

Du vet väl att du även kan boka hotell till seniorrabatt i våra grannländer Danmark och Norge med kod FG? För hotell i Finland bokar du med kod PEN.

Det finstilta

30 % rabatt på Scandic baseras på priskategori Full Flex och baseras inte på redan rabatterade rumspriser. Rabatten gäller för medlemmar i Scandic Friends som fyllt 65 år eller har intyg om förtidspension. Gäller ett begränsat antal rum och i mån av tillgänglighet på Scandic i Sverige, alla dagar. Gäller ej på Scandic Gällivare, Scandic Laholmen och Scandic Visby.

Bokning kan endast göras online via Scandics webb och app. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Bokningen återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Frukost ingår. Moms ingår. Ange ditt Scandic Friends medlemsnummer samt legitimation och ev. intyg om förtidspension vid incheckning.

Bokningsregler