Sagojul på Kolmården

Delar av den populära djurparken i Norrköping förvandlas för första gången till en magisk julvärld, likt den man läser om i sagorna. Boka vårt paket och upplev en riktig sagojul på Kolmården med familjen.

Julvärlden inne i parken

Besök den populära djuparken i Norrköping när delar av Kolmården förvandlas för första gången till en magisk julvärld, likt den man läser om i sagorna. Låt den stämningsfulla musiken och hundratusentals gnistrande juleljus leda er fram genom parken. 

Längst julmarknadens slingrande gata hittar du alla årets klappar och delikatesserna till julbordet. Upplev de spännande skådespelen, träffa några av våra juligaste djur och låt barnen göra sin egen julklapp till de vilda djuren ute i naturen.

Tomten tar emot önskelistor och kramas

I Barnens Lantgård där man kan se (och klappa) små och stora lantdjur har självaste jultomten flyttat in och alla som vill möta tomten får lämna önskelistor och krama tomten om de vill. 

Självklart har Bamse och hans vänner gjort extra fint i Bamses Värld där man finner en rad åkattraktioner för de mindre och sagogranen glimmar ikapp med ett julvackert Småköping.

Bo på lekfullt familjehotell

På ett av våra mer lekfulla familjehotell, Scandic Norrköping Nord, väntar massor av härliga julaktiviteter. Barnen får till exempel göra sitt eget julpyssel och dekorera pepparkakor. Passa även på att ta med de små till hotellets pool. Hotellet ligger vid E4 och erbjuder fri parkering.

Prisexempel

Familjepaket från: 1800kr (2 Vuxna, 2 Barn)

Vad ingår?

När kan jag bo?

 2-4 december, 8-11 december, 15 december samt 18 december 2016.

Hur bokar jag paketet?

Kontakta hotellet direkt och uppge Sagojul.