Så som i himmelen

Succémusikalen Så som i Himmelen fortsätter på Oscarsteatern i Stockholm även i höst. Boka hotellpaket med biljetter och övernattning tvärs över gatan på hippa Scandic Grand Central.

se så som i himmelen - bo på grand central

Musikalversionen om den lilla kören är skriven av Kay och Carin Pollak. Med nyskriven musik av Fredrik Kempe, ihop med Gabriellas sång från filmen med samma namn, ges nytt liv till historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där övertalas han att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och hans liv tar en plötslig vändning. 

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Vad ingår i erbjudandet?


Prisexempel

Från 1 500 kr per person på torsdagar och fredagar. Från 1 600 kr per person på lördagar.

När kan jag bo?

Hotellpaketet innehåller biljetter till föreställningar på fredagar och lördagar klockan 19.30 under perioden 14 september -  7 december 2019. Showen visas på Oscarsteatern på Kungsgatan 63. 

Hur bokar jag?

Boka via e-post grandcentral@scandichotels.com. Skriv "Så som i himmelen” i ämnesraden.  

Det finstilta
Betalning sker genom förskottsbetalning med kredit-/betalkort vid bokningstillfället. Ej om- eller avbokningsbart.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302