Rolandz på Rondo

Se Robert Gustavssons kult-band ROLANDZ uppträda på Rondo i Göteborg. Här tas du med på en resa till folkparken med både fox, bugg och raggarrock samt skrålande allsång. Dessutom dyker flera av Roberts omåttligt populära gubbar upp och underhåller med färskt efterlängtat material.

Hotellpaket med boende, mat och show

Missa inte höstens show Rolandz på Rondo med Robert Gustavsson i spetsen. Boka ditt hotellpaket på Scandic Opalen och njut av en fantastisk rolig föreställning. Vi har säkrat biljetter till kvällsföreställningarna på fredagar och lördagar mellan 28 september-15 december 2018. Innan showen börjar avnjuter du en 3-rätters middag i restaurangen på Rondo. Boka ditt hotellpaket senast 5 veckor innan showdatumet.

Handling
Vem kan undgå att älska Roland Järverup, den sympatiske värmlänningen som vi träffade för första gången i  "Torsk på Tallin". Eller den fryntliga och eldiga Greger Hawkwind, brandchefen med sin kilt, sina pumps och sin pipa. Och bli inte förvånad om även ur-göteborgaren Wejron i Ottan, kliver fram med knuten näve och termos och uppmanar till kamp. Eller varför inte speedwaylegendaren Tony Rickardsson som inte alls är bitter utan gasar fram sina sanningar och får oss att kikna av skratt.

Vad ingår?

  • Övernattning  
  • Showbiljett 
  • 3-rätters middag på Rondo (exkl. dryck)
  • Stor frukostbuffé

Prisexempel

Från 1876 kr per person och natt (i delat dubbelrum). Enkelrumstillägg tillkommer.

När gäller erbjudandet?

Showpaketet kan bokas på fredagar och lördagar mellan 28 september-15 december 2018. 

Prisförklaring 
Betalning sker med kredit-/betalkort vid bokningstillfället. Ej om- eller avbokningsbart. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan bokas senast 5 veckor innan showdatum.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302