Relaxpaketet i Göteborg

Behöver du ny energi och kraft eller bara lite lugn och ro? Boka relaxpaketet på Scandic Opalen för att ge dig själv och någon du tycker om en avslappnande hotellvistelse. I vår relaxavdelning kan ni ta det lugnt och pyssla om er ordentligt. Framåt kvällen är ni välkomna till vår mysiga restaurang för att avnjuta en utsökt 2-rätters middag med inspiration från västkusten.

Boka vårt relaxpaket

Boka vårt relaxpaket på och ge din kropp och själ ny kraft. Hotellet ligger mitt på evenemangsstråket med närhet till det mesta.

I priset ingår också en relax-VIP med färsk frukt, bodywash, peeling och handske för skrubbeffekt, hårinpackning, body lotion, facial spray, schampo samt badtofflor. Badrock finns att tillgå under vistelsen.

Önskar ni lite sovmorgon dagen efter kan vi självklart hjälpa er med senare utcheckning. Vill ni sätta en extra guldkant på er vistelse vill vi tipsa om att beställa in en kyld flaska mousserande vin vid er ankomst för endast 395:-.

Pris

Pris från 843:- per person och natt (i delat mindre dubbelrum)
Möjlighet att uppgradera mot tillägg. Enkelrumstillägg tillkommer

Vad ingår?

  • Övernattning i delat dubbelrum (mindre rum)
  • 2-rätters middag inkl. kaffe i hotellets restaurang kl 19:00
  • Relax-VIP (färsk frukt, bodywash, peeling och handske för skrubbeffekt, facial spray, body lotion, shampo , badtofflor och hårinpackning)
  • Badrockar under vistelsen
  • Stor frukostbuffé
  • Sen utcheckning till kl 14:00

När kan jag bo?

Ankomst alla dagar utom söndagar från den 17 Februari 2015 till den 31 Januari 2017

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod RELAX

Det finstilta
Boka senast två dagar före ankomst. Bokas bara online, fyll i datum och antal personer i bokningsmodulen till höger. Tar du med dig barn under 13 år tillkommer mat för barnen. Du får veta direkt om det finns tillgänglighet. Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Betalning sker vid incheckning. Avbokning måste ske före klockan 18:00 dagen innan ankomst. Avbokningar efter detta klockslag kan innebära att en avgift tas ut. Vi har bokat ett bord i vår restaurang till kl 19.00 på ankomstdagen för er 2-rätters supé, om du önskar byta tid vänligen kontakta hotellet direkt på telefon 031-751 53 70 eller mejla opalen@scandichotels.com. Glöm inte att meddela hotellet om det är någon av er som har någon allergi.
Bokningsregler