Ta snabbhissen till nästa nivå

Vi månar om våra medlemmar och vill ge dig en riktigt bra start på hösten när den väl är här. Varje kvalificerande natt du bor fram till och med 2 oktober kommer räknas som två. Det betyder att du snabbare kan ta steget till nästa nivå och få ännu fler förmåner!

Erbjudande – tjäna nätter dubbelt så snabbt

Fram till och med 2 oktober har du möjlighet att nå nästa medlemsnivå dubbelt så snabbt. Varje poängkvalificerande natt du bor kommer att räknas som två. Bor du till exempel tre nätter, räknas de som sex.

Så här tjänar du dubbla nätter

  • Boka en kvalificerande vistelse på valfritt Scandic i Sverige, Norge, Finland och Danmark till och med 2 oktober 2020.
  • Aktivera erbjudandet nedan med kampanjkod: WELCOMEBACK
  • Oavsett hur många nätter du bor under denna period, kommer varje övernattning att räknas som två

Tänk på att du inte tjänar extra poäng på de extra nätterna.

Aktivera erbjudandet

  1. Klicka på "Redan medlem" vi länken nedan
  2. Logga in på ditt konto
  3. Klicka på "Aktivera"

Om du redan har gjort en eller flera bokningar till och med 2 oktober kan du fortfarande ta del av erbjudandet. Följ bara stegen ovan innan din vistelse så kommer erbjudandet aktiveras.

Det finstilta
Erbjudandet gäller alla dagar under perioden 24 augusti - 2 oktober 2020. För att att erbudandet ska gälla behöver du boka en kvalificerande vistelse. Det gör du genom att boka via vår hemsida, via medlemsservice eller hos ett hotell. Vissa undantag gäller. Detaljer finns att läsa för kvalificerad vistelse. Observera att dubbla nätter inte ger några extra poäng på de extra nätterna. För att aktivera erbjudandet för en redan bokad vistelse, behöver du aktivera erbjudandet innan med kampanjkoden nedan.

Aktivera