Poängerbjudande i Malmö

Nu är vi klara med vår renovering på Scandic Stortorget i Malmö som pågått under en tid. Denna gång har vi gett hotellets lobby, restaurang och gym ett rejält ansiktslyft. Detta vill vi såklart fira och det gör vi genom att ge dig som medlem i Scandic Friends 2000 extra poäng per natt när du bor på hotellet fram till årsskiftet.

Tjäna 2000 extra poäng per natt  

Efter sommarens renoveringsarbete på Scandic Stortorget är vi nu äntligen klara med uppfräschningen av hotellets lobby, restaurang och gym. Detta vill vi fira med ett poängerbjudande till dig som medlem i Scandic Friends. För varje natt du bor fram till årsskiftet tjänar du 2000 extra poäng utöver de ordinarie Scandic Friends-poängen. Passa på att bo och samtidigt nå en frinatt snabbare!

Vad ingår?

När gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2017.

Hur bokar jag?

Boka ditt rum som vanligt, men se till att vara inloggad. Du behöver bara bo för att automatiskt delta i detta erbjudande. Poängen kommer att läggas på din medlemsprofil inom 2 veckor från att du checkat ut. Erbjudandet berättigar dig till 2000 extra poäng per kvalificerande övernattning.