Upplev Hamburg med vårt Easy Going-paket!

Upplev Hamburg – och slipp all stress med planeringen. Vi förenklar din vistelse, eftersom vår paketresa innefattar allt du behöver för en avkopplande snabbvisit.

Upplev Hamburg – det helt stressfria paketet

Boka en paketresa senast den 24 december 2018, och låt oss ta hand om resten. Den här exklusiva tvådagarsvistelsen på Scandic Hamburg Emporio mitt i centrala Hamburg har allt man kan önska. I paketet ingår:

Boende i två nätter Frukost ingår
Trerättersmiddag* den första kvällen HVV-biljetter för lokal kollektivtrafiken

*Kockens val

Vad mer ingår?

Hur länge gäller erbjudandet?

Erbjudandet gäller alla dagar till och med den 31 december 2018, i mån av plats. Observera att du måste boka två dagar för att utnyttja erbjudandet. Boka ensam eller med en till person, senast sju dagar före ankomstdatumet.

Hur bokar jag?

Du kan endast boka online på den här sidan minst 1 vecka före ankomstdagen fram till den 24 december 2018. Ingen bokningskod krävs.

Det finstilta
Detta paketerbjudande gäller för en vistelse på Scandic Hamburg Emporio fram till den 31 december 2018 och kan bokas fram till den 24 december 2018. Det inkluderar en vistelse med två övernattningar för 1 eller 2 personer, inklusive frukost, trerättersmiddag på kvällen på ankomstdagen och en 2-dagars HVV-biljett (per person) till vårt flexpris och priset som gäller på bokningsdagen debiteras automatiskt. Barn under 12 år är uteslutna från 3-rätters meny och kan få antingen en barnmeny eller 50% rabatt på priset på rätter från den aktuella menyn. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Bokning beror på tillgänglighet på hotellet; evenemangs- och utställningsdatum är exkluderade. Bokningar kan ändras eller avbokas utan kostnad fram till kl. 18:00 på ankomstdagen. Därefter debiteras 90 % av kostnaden för hela vistelsen. Vänligen läs även våra regler här.

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302