Öppningserbjudande Downtown Camper

Som medlem i Scandic Friends kan du nu boka rum på vårt nya signaturhotell Downtown Camper by Scandic till hela 25% rabatt. Hotellet öppnade 1 september och erbjudandet gäller torsdagar - måndagar vid bokning av minst två nätter. Ta chansen och upplev detta unika livstilshotell!

Bli en av de första gästerna att checka in

Upplev vårt senaste signaturhotell Downtown Camper by Scandic i Stockholm, den utimata basen för upptäcksresan i storstaden. Hotellet är beläget på Brunkebergstorg med promenadavstånd till Centralstationen men också shopping, restauranger, utflykter, parker och kulturevenemang.

Förutom att du bor till rabattaterat pris så tjänar du som medlem i Scandic Friends 2000 extra poäng per natt utöver de ordinarie poängen. Så passa på att slå två flugor i en smäll. Poängen kommer att läggas på din medlemsprofil inom 2 veckor från att du checkat ut. 

Vad ingår?

När kan jag bo?

Torsdagar - måndagar under perioden 3 september - 6 november 2017. 

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod FRIENDSDC.

Det finstilta
Erbjudandet gäller vid bokning online. Gäller för bokning av minst 2 sammanhängande nätter torsdag till måndag under perioden 3 september - 6 november 2017. Gäller i mån av plats och på utvalda rumskategorier. Barn under 13 år bor utan kostnad i vuxens rum (extrasängar i mån av tillgång). Fri om- och avbokning fram till 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Frukostbuffé ingår.