Nyårspaket på Scandic Rubinen

Fira in ett sprakande nytt år tillsammans med dem du gillar allra bäst! I vårt nyårspaket på Scandic Rubinen ingår en nyårssupé med övernattning, och som alltid, vår populära frukostbuffé.hotellpaket med nyårsmiddag och övernattning

Vad ingår i erbjudandet?

  • En övernattning i dubbelrum
  • Nyårssupé
  • Frukostbuffé

När kan jag bo?

31 december 2021 – 1 januari 2022

Hur bokar jag?

Boka på vår webbsida eller kontakta hotellet direkt, senast 26 december med bokningskod NYEAR.

Övrig information om nyårsafton

  • Så snart du har bokat detta erbjudande, vänligen kontakta hotellet och låt dem veta vilken tid för sittning du önskar, kl. 16:00, 16:30, 20:00, 20:30 och om allergier finns.
  • Vi erbjuder förmånliga priser på vårt vinpaket om du förbokar direkt med hotellet (vinpaketet går naturligtvis att köpa till på plats, till ordinarie pris).

Det finstilta

Nyårspaket på Scandic Rubinen inkluderar övernattning, nyårssupé och samt frukostbuffé. Gäller för en övernattning mellan 31 december 2021 – 1 januari 2022. Boka senast 26 december 2021. Kan bokas på vår webbsida eller direkt med hotellet. Bokningar återbetalas ej och kan inte heller om- eller avbokas. Kreditkort debiteras i samband med bokningen. Paketet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Bokningsregler