Se norrskenet i Norge

Upplev magin när Norrskenet dansar på himlavalvet. Boka en vistelse i för att bo till kampanjpris på utvalda Scandichotell i Norge, Sverige och Finland. Res under vintern så har du god chans att se fenomenet med egna ögon.

Syns i Norge, Sverige och Finland

Längs landskapet i norra Norge är du så gott som garanterad att se norrskenet under vintern och du kan även uppleva detta i Sverige och Finland.

Detta häpnadsväckande fenomen uppenbarar sig på under kvällen eller på natten under klara förhållanden. När det väl händer blir det ett oförglömligt minne och är ett måste för oss nordbor.

Reser du i vinter så kan du uppleva norrskenet och bo hos oss till kampanjpris. Bo 2 nätter och spara 20 % eller bo 3 nätter och spara 30 %.

Vad ingår?

När kan jag bo?

Erbjudandet gäller för vistelse alla dagar från 5 december 2016 till 1 april 2017. Gäller i mån av plats. Boka senast 30 oktober 2016.

Hur bokar jag?

Välj hotellet och datumet i bokningsmodulen. Glöm inte att välja rabatten. Du ser omedelbart om det finns tillgänglighet på ditt valda hotell.

Det finstilta
Detta erbjudande gäller för 2 dagars övernattning med 20 % rabatt eller 3 dagars övernattning med 30 % rabatt på vårat FLEX-pris. Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Bokningsbart fram till den 30 oktober 2016.Gäller i mån av plats. Kampanjerbjudandet återbetalas inte och reservationen kan inte ombokas eller avbokas. Ditt betalkort kommer att debiteras vid bokningen. Frukostbuffé ingår.