Middagspaket med hotellövernattning

Fira våren i Göteborg med en hotellövernattning där trerätters middag och frukost ingår. Västkusten kallar!Välkommen till att boka vårt middagspaket med övernattning på ett av våra tre utvalda hotell med stans bästa läge. Låt oss ta hand om dig! Njut av boende och sköna sängar, en trerätters middag i vår hotellrestaurang och god frukost dagen därpå.

Vad ingår?

  • Övernattning på Scandic Rubinen, Scandic Europa eller Scandic Opalen.
  • Trerätters middag med sittning kl 18:00*. Dryck köps till på plats och har du barn upp till 12 år köps mat och dryck på plats till dem.
  • Frukostbuffé

När kan jag bo?

Gäller övernattningar torsdag-lördag mellan 1 mars-30 dec 2024

Hur bokar jag?

Boka med bokningskod GBGWEEKEND.

*Om du önskar en annan sittningstid för middagen kontaktar du hotellet direkt genom att maila till: rubinen@scandichotels.com, europa@scandichotels.com eller opalen@scandichotels.com.

Det finstilta

Paketet gäller på Scandic Rubinen, Scandic Opalen och Scandic Europa i Göteborg. I paketet ingår övernattning, trerätters middag för vuxna och frukostbuffé. Gäller ett begränsat antal rum och i mån av tillgänglighet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Bokning kan endast göras online via Scandics webb och app. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Bokningen återbetalas ej och kan inte om- eller avbokas. Moms ingår. 

Bokningsregler