Poängerbjudande

Passa på att använda dina intjänade poäng till en fri hotellnatt. Varje månad erbjuder vi några hotell som vi kallar "Månadens frinattshotell", där vi har sänkt priset för en frinatt. Här kan du hålla dig uppdaterad och se vilka hotell som erbjuder en frinatt till reducerat pris.

Månadens frinattshotell - Oktober

Södertälje

Scandic Skogshöjd är en plats för avkoppling. Här finns bland annat Skogshöjd Spa, en spaavdelning med pool, bastu och ett stort utbud av behandlingar för ansikte, kropp och själ. Åldersgräns är 15 år i sällskap med målsman men under höstlovet 28-30 oktober är Skogshöjd Spa öppen för de allra yngsta.

Poängpris oktober 7,500 poäng (ord.10,000)

Danmark - Herning

Scandic Regina ligger i Hernings centrum, mitt i händelsernas centrum med kulturaktiviteter, matställen, tågstationen och butiker för shopping. Du kan också ge din familj en rolig dag på nöjescentrumet Baboon City.

Poängpris oktober 8,000 poäng (ord. 10,000)

Norge - Sandefjord

Scandic Park Sandefjord ligger i hjärtat av Sandefjord med gångavstånd till hamnen, restauranger, butiker och museum. Här bor du nära staden med dess fascinerande historia med anor från vikingatiden. Avsluta dagen i hotellets spaavdelning med ett dopp i poolen eller njut av en skön behandling.

Poängpris oktober 7,500 poäng (ord. 10,000)

Finland - Björneborg

Scandic Pori ligger i centrala Björneborg med närhet till sevärdheter, shoppinggator och populära parken Kirjurinluoto. Här bor du i smakfullt nyrenoverade rum och hotellets restaurang Olivo Food Factory lockar såväl hotellgäster som lokalbefolkning.

Poängpris oktober 10,000 poäng (ord. 20,000)

Månadens frinattshotell - September

Skövde

Skövde / Copyright: Andreas Melin/Mostphotos.com

Scandic Billingen är en bra utgångspunkt om du vill utforska Skövdes omgivningar och vackra natur. Runt hörnet från hotellet finns många restauranger, caféer och butiker att välja mellan.  

Poängpris september 15,000 poäng (ord.25,000) 

Danmark - Vejle

Bo centralt i Vejle på Scandic Jacob Gade, omgiven av natur och nära stadens attraktioner som gågator, restauranger och Legoland. Hotellet i Vejle utmärker sig med sin arkitektur, design och trevliga atmosfär.

Poängpris september 15,000 poäng (ord. 25,000)

Norge - Hamar

Hamar maisema / Copyright Erik Jørgensen/Visitnorway.com

Scandic Hamar är beläget i ett centralt och lugnt område, bara 10 minuters gångväg från Hamars centrum. Här har du nära till underbara friluftsområden och spännande aktiviteter för alla åldrar.'

Poängpris september 10,000 poäng (ord. 20,000)

Finland - Kajana

Här bor du i bekväma rum nära Kajana centrum. Scandic Kajanus ligger i en vacker älvmiljö bredvid Kaukavesi vattensportcentrum där du kan slappna av i de olika sim- och terapibassängerna.

Poängpris september 10,000 poäng (ord. 20,000)

Prisförklaring
Gäller för medlemmar i Scandics stamgästprogram. Lös in poäng mot fria hotellnätter. Boka fram till och med ankomstdagen. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Poängen dras i samband med bokningen. Frukost ingår. Läs mer om medlemsvillkoren för att lösa ut en frinatt här