Hotell med sänkt poängpris

Passa på att använda dina intjänade poäng till en fri hotellnatt. Under december erbjuder vi utvalda hotell där vi har sänkt priset för en frinatt. Här kan du hålla dig uppdaterad och se vilka hotell som erbjuder en frinatt till reducerat pris.

Frinattshotell under december

Stockholm

Scandic Järva Krog ligger i norra Stockholm. Med Flygbussarna eller via E4/E18 tar du dig enkelt till oss. Promenera till Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Njut av vällagad mat och spännande ölsorter i vår ombonade restaurang.

Poängpris december 10,000 poäng (ord. 20,000)

Norge - Oslo

Bo centralt på Scandic Solli som ligger på Solli Plass i västra delen av Oslo. Detta område erbjuder ett pulserande nattliv. Attraktioner som Aker Brygge, Tjuvolmen och Slottet ligger samtliga på gångavstånd. Njut av våra ”plankor” med nordiska snacks på V Solli Bar & Spiseri.

Poängpris december 15,000 poäng (ord. 30,000)

Danmark - Ringsted

Scandic Ringsted ligger i centrala Ringsted som är en av Danmarks äldsta städer. Vårt hotell är den perfekta utgångspunkten för att utforska staden och dess omgivningar. Fynda på shoppingcentret RingStedet och Ringsted Outlet, Danmarks största utomhusoutlet. 

Poängpris december 10,000 poäng (ord. 20,000)

Finland - Helsingfors

Scandic Park Helsinki ligger mittemot vackra Tölöviken och endast en kort promenad från Helsingfors centrum. Det är enkelt att ta sig runt i hela staden från hotellet. De flesta av stadens spårvagnar stannar precis utanför. Njut av en god måltid i restaurangen Famu & Bar klar som erbjuder mat av hög kvalitet.

Poängpris december 12,500 poäng (ord. 25,000)

Finland - Uleåborg

Scandic Oulu ligger mitt i hjärtat av Uleåborg, precis bredvid shoppingstråken och gågatan Rotuaari. När du bor hos oss kan du slappna av på någon av våra tre bastuanläggningar, träna på hotellgymmet eller låna gåstavar från receptionen för att kombinera sightseeing med motion

Poängpris december 12,500 poäng (ord. 25,000)

Prisförklaring
Gäller för medlemmar i Scandics stamgästprogram. Lös in poäng mot fria hotellnätter. Boka fram till och med ankomstdagen. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Poängen dras i samband med bokningen. Frukost ingår. Läs mer om medlemsvillkoren för att lösa ut en frinatt här