Månadens frinattshotell

Passa på att använda dina intjänade poäng till en fri hotellnatt. Varje månad erbjuder vi några hotell som vi kallar "Månadens frinattshotell", där vi har sänkt priset för en frinatt. Här kan du hålla dig uppdaterad och se vilka hotell som erbjuder en frinatt till reducerat pris.

Månadens frinattshotell November

Halmstad

Bo mitt i centrum på Scandic Hallandia nära shopping och aktiviteter med Halmstads vackra kustlinje inom räckhåll. Stilla hungern i restaurangen och sippa på en cocktail i baren. När du kopplar av i hotellets jacuzzi har du en fantastisk utsikt över stan. I Halmstad kan du under november besöka julmarknader och Halmstad Slott öppnar upp sina dörrar för barnfamiljer 2-3 November.

Poängpris november 15,000 poäng (ord. 30,000)

Narvik- Norge

Bo på vårt prisbelönta hotell Scandic Narvik i en av Nordnorges högsta byggnader. Njut av panoramautsikten över Narvik, Ofotfjorden och de omgivande bergen från vår skybar på 15:e våningen. Upplev naturfenomen som norrsken och midnattssol.

Poängpris november 10,000 poäng (ord. 20,000)

Kolding - Danmark

Om du letar efter ett hotell med bra atmosfär som passar alla behov, är Scandic Kolding värt ett besök. Direkt när du kommer in möts du av en ljus och rymlig lobby med mysiga vrår. Träna i vårt moderna gym och skäm sedan bort dig i vår bastu. Det här är hotellet för dig som vill besöka Legoland!

Poängpris november 10,000 poäng (ord. 20,000)

Rovaniemi - Finland

Scandic Rovaniemi är ett lugnt och bekvämt hotell på den bästa platsen i centrala Rovaniemi och med utmärkta kommunikationer. Oavsett om du letar efter vacker natur, extrema upplevelser vid polcirkeln eller bara några dagars avkoppling i bastun så har du kommit till rätt plats. 

Poängpris november 12,500 poäng (ord. 25,000)

Månadens frinattshotell - Oktober

Södertälje

Scandic Skogshöjd är en plats för avkoppling. Här finns bland annat Skogshöjd Spa, en spaavdelning med pool, bastu och ett stort utbud av behandlingar för ansikte, kropp och själ. Åldersgräns är 15 år i sällskap med målsman men under höstlovet 28-30 oktober är Skogshöjd Spa öppen för de allra yngsta.

Poängpris oktober 7,500 poäng (ord.10,000)

Danmark - Herning

Scandic Regina ligger i Hernings centrum, mitt i händelsernas centrum med kulturaktiviteter, matställen, tågstationen och butiker för shopping. Du kan också ge din familj en rolig dag på nöjescentrumet Baboon City.

Poängpris oktober 8,000 poäng (ord. 10,000)

Norge - Sandefjord

Scandic Park Sandefjord ligger i hjärtat av Sandefjord med gångavstånd till hamnen, restauranger, butiker och museum. Här bor du nära staden med dess fascinerande historia med anor från vikingatiden. Avsluta dagen i hotellets spaavdelning med ett dopp i poolen eller njut av en skön behandling.

Poängpris oktober 7,500 poäng (ord. 10,000)

Finland - Björneborg

Scandic Pori ligger i centrala Björneborg med närhet till sevärdheter, shoppinggator och populära parken Kirjurinluoto. Här bor du i smakfullt nyrenoverade rum och hotellets restaurang Olivo Food Factory lockar såväl hotellgäster som lokalbefolkning.

Poängpris oktober 10,000 poäng (ord. 20,000)

Prisförklaring
Gäller för medlemmar i Scandics stamgästprogram. Lös in poäng mot fria hotellnätter. Boka fram till och med ankomstdagen. Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Poängen dras i samband med bokningen. Frukost ingår. Läs mer om medlemsvillkoren för att lösa ut en frinatt här