Magic Xmas hotellpaket

Ta med hela familjen på en storslagen och magisk upplevelse. Boka vårt show- och hotellpaket med biljetter till Magic Xmas och övernattning på Scandic Star Sollentuna.

magiskt hotellpaket med showen Magic Xmas

Ge hela familjen en upplevelse tillsammans. Med vårt hotell- och showpaket så får ni se en magisk matinéshow på Stockholmsmässan med fingerfärdiga close-up-magiker, förbluffande tankeläsare och storslagna illusionister. En magisk show med några av världens främsta magiker. Familjen övernattar på Scandic Star Sollentuna som är det perfekta familjehotellet med lekrum och pool. Dessutom kommer vår maskot och barnens bästa kompis Sigge vara på plats och dela ut en liten julklapp till alla barn. 

Matinéshowen passar familjer med barn från 7 år.

Vad ingår?

Prisexempel

Lilla paketet: 1650:- i dubbelrum (1 vuxen, 1 barn)

Stora paketet: 2750 :- i familjerum (2 vuxna, 2 barn)

När gäller erbjudandet? 

  • Boende gäller 18 november 2017, välj mellan show 18 eller 19 november kl 13:00
  • Boende gäller 25 november 2017, välj mellan show 25 eller 26 november kl 13:00.

Biljetter till show får du när du checkar in på hotellet. 

Hur bokar jag?

Boka hotellrum online med bokningskod QXMAS. När du har bokat paketet kontaktar du hotellet via mejl på starsollentuna@scandichotels.com för att berätta vilken showföreställning du vill se. 

Prisförklaring 
Gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjuden, frinätter eller rabatter. Erbjudandet är ej om- eller avbokningsbart. Betalning sker i samband med bokningen.
Bokningsregler