Erbjudande: Bo för 750 kr per natt

För dig som är medlem i Scandic Friends: Bo på utvalda Scandic som under en begränsad period erbjuder dubbelrum för 750 kr per natt. Erbjudandet gäller på helger och utvalda lovperioder vid bokning av minst två nätter.

UNIKT ERBJUDANDE FÖR SCANDIC FRIENDS

Här hittar du våra bästa priser. Hotellen uppdateras löpande så håll utkik här när du vill bo helger och lov till ett riktigt bra pris.

Vad är Limited?

En medlemsförmån för Scandic Friends där utvalda hotell rabatteras för weekendbokningar om minst två nätter. Gäller utvalda helger och lovperioder i mån av plats.

Vad ingår i Limited-erbjudandet?

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod HLIMITED.

Det finstilta
Limited gäller vid bokning online på utvalda hotell i Sverige. Gäller minst 2 nätter fredag till måndag. Fast pris på 750 kr/natt i standard dubbelrum, priset kan ändras vid val av andra rumskategorier. Gäller i mån av plats på begränsat antal rum och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Barn under 13 år bor utan kostnad i vuxens rum i extrasäng. Extrasäng i mån av plats. Fri om- och avbokning fram till 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Frukostbuffé ingår.