Rabatterbjudande: LIMITED hotell

Till våra trogna Scandic Friends-medlemmar! Nu har vi lanserat "Limited" hotell, utvalda Scandic som under en begränsad period erbjuder dubbelrum från 750:- per natt. Erbjudandet gäller på helger vid bokning av minst två nätter. Hotellen uppdateras löpande under året, så håll utkik här när du vill bo till ett riktigt bra pris.

Limited i Stockholm

Scandic Talk från 750:- per natt

Hotell ligger i Älvsjö, bara ett stenkast från Stockholmsmässan. På 10 minuter tar du dig enkelt till och från city. Njut av vällagad mat i hotellets restauranger eller njut av himmelska drinkar i Top Talk Sky bar som ligger på 19:e våningen.


Limited i Malmö

Scandic Stortorget från 790:- per natt

Bo nära till allt som Malmö har att erbjuda. Med Stortorget utanför dörren och Malmös restaurangkvarter, Lilla Torg, runt hörnet har du ett perfekt läge för att upptäcka staden med alla dess kulturella sevärdheter och kulinariska upplevelser. Här tar du dig också enkelt över till Danmark på 20 minuter.


Scandic Kramer från 890:- per natt

En modern mötesplats där du bor i en historisk byggnad från 1878 med stadsmyllret utanför dörren. Njut av en svensk traditionell mat med hög kvalitet i restaurangen, eller ta en kopp te på den inglasade verandan medan du blickar ut över Stortorget.


Vad är Limited?

En medlemsförmån för Scandic Friends där utvalda hotell rabatteras för weekendbokningar om minst två nätter.

Vad ingår i Limited-erbjudandet?

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod HLIMITED.

Det finstilta
Limited gäller vid bokning online på utvalda hotell i Sverige. Gäller minst 2 nätter fredag till måndag. Från 750:-/natt. Gäller i mån av plats på begränsat antal rum och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Barn under 13 år bor utan kostnad i vuxens rum i extrasäng. Extrasäng i mån av plats. Fri om- och avbokning fram till 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Frukostbuffé ingår.