Rabatterbjudande: LIMITED hotell

Erbjudande för dig med ICA-kort! Du har väl inte missat våra "Limited" hotell, utvalda Scandic som under en begränsad period erbjuder dubbelrum för 750 kr per natt. Erbjudandet gäller på helger vid bokning av minst två nätter. Hotellen uppdateras löpande under året, så håll utkik här när du vill bo till ett riktigt bra pris.

Limited i Stockholm

Scandic Norra Bantorget - fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Hotellet passar bra för dig som vill bo centralt men ändå gillar lugn och ro. Du har Drottninggatan och Gamla Stan inom räckhåll och du tar dig enkelt till stadens övriga turistattraktioner och muséer.

Erbjudandet gäller 1-20 augusti

Scandic Malmen - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Bo mitt i Söders hjärta vid gränsen till pulserande SoFo med kultur och nischad shopping. Vi serverar mat med rötter i det franska köket och våra barer bjuder på både livemusik och DJ’s som sätter rätt feeling på hotellet.

Erbjudandet gäller t.o.m. 20 augusti

Scandic Talk - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Hotellet ligger i Älvsjö, bara ett stenkast från Stockholmsmässan. På 10 minuter tar du dig enkelt till och från city. Njut av vällagad mat i hotellets restauranger  eller njut av himmelska drinkar i Top Talk Sky bar som ligger på 19:e våningen.


Limited i Malmö

Scandic Kramer - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

En modern mötesplats där du bor i en historisk byggnad från 1878 med stadsmyllret utanför dörren. Njut av en svensk traditionell mat med hög kvalitet i restaurangen, eller ta en kopp te på den inglasade verandan medan du blickar ut över Stortorget.


LIMITED I LINKÖPING

Scandic Frimurarehotellet - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Bo ett kvarter från Linköpings shoppingstråk, den stoltserande Domkyrkan och 150 meter från centralstationen. Här kan du sätta dig i bastun och planera morgondagens strapatser, kanske till Flygplansmuseet, och är du här sommartid får du inte missa Bosses glassbar.

Erbjudandet gäller 1 juli-31 augusti 2017


LIMITED I VÄSTERÅS

Scandic Västerås - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Bo i bra läge, nära E18, centrum och Västerås flygplats. Ät en god frukost eller rensa tankarna på löpbandet. Låt hjärtat slå ett extra slag i äventyrsbadet Kokpunkten eller besök Västerås flygmuseum och runda av dagen i Köksbaren.

Erbjudandet gäller 1-31 augusti


 LIMITED I ÖRNSKÖLDSVIK

Scandic Örnsköldsvik - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Hit kommer du lätt och behöver inte fundera på var du ska ställa bilen. Här får du mer än boende i rymliga rum. Du kan beta av mötesagendan, ta ett pass i gymmet eller ett dopp i poolen och avrunda dagen i restaurangen

Erbjudandet gäller 1 juni-31 augusti 2017


 LIMITED I BORLÄNGE

Scandic Borlänge - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Familjärt hotell mitt i city, nära centralstationen och shopping på Norra Backa. Du når flygplatsen Dala Airport på 10 minuter och skidanläggningen Romme Alpin på en kvart. Koppla av i inomhuspoolen, bastun eller gymmet och ät gott i restaurangen.

 Erbjudandet gäller 1 juli-31 augusti


 LIMITED I UPPSALA

Scandic Uplandia - Fast pris 750 kr per natt (standard dubbelrum)

Härifrån har du nära till Uppsalas attraktioner och du bor mitt i stan på ett charmigt stråk. Shoppa, roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad eller upptäck Uppland på Biotopia. Här kan du gymma, värma ömma muskler i bastun och sen stilla hungern i restaurangen.

Erbjudandet gäller 1 juli-31 augusti


Vad är Limited?

En förmån för dig med ICA-kort där utvalda Scandichotell rabatteras för weekendbokningar om minst två nätter.

Vad ingår i Limited-erbjudandet?

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod ICALIMITED.

Det finstilta
Limited gäller vid bokning online på utvalda hotell i Sverige. Gäller minst 2 nätter fredag till måndag. Fast pris på 750 kr/natt i standard dubbelrum, priset kan ändras vid val av andra rumskategorier. Gäller i mån av plats på begränsat antal rum och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Barn under 13 år bor utan kostnad i vuxens rum i extrasäng. Extrasäng i mån av plats. Fri om- och avbokning fram till 18.00 på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Frukostbuffé ingår.