Lek & Buslandet i Örebro

Njut av bekvämt boende på ett av våra hotell i Örebro och ta med familjen till populära Lek & Buslandet, Europas största lekland inomhus.

Leksugna barn på stor yta

Örebro har begåvats med Europas största lekland, Lek & Bus, som är utspritt på 7000 kvadratmeter. Här finns allt under samma tak; lasergame, bowling, studsmattor, piratskepp med softballkanon och ett gigantiskt skojland med klätterställningar och rutschbanor. Här finns det även en babyhörna särskilt anpassat för små barn med litet bollhav, filmhörna och leksaker.

Efter en riktigt busig dag på Lek & Buslandet sover ni bekvämt på Scandic Örebro Väst (ligger närmast attraktionen med fri parkering) eller på Scandic Grand Hotel (i centrum). Om hungern sätter in så avnjut något gott i restaurangen som har ett stort menyval för såväl vuxen som barn.

Det här ingår

  • Övernattning 
  • Inträde till Lek & Buslandet i 3 timmar (max 2 vuxna och 2 barn)
  • Stor frukostbuffé

Prisexempel

Från 990:- per rum och natt (1 vuxen och 1 barn under 13 år)

När kan vi bo?

På helger och utvalda lov till och med 31 december 2016

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod QOLEK

Kontakta oss

Scandic Örebro Väst
019-767 44 00 (tonval 2)
orebrovast@scandichotels.com 

Scandic Grand Örebro
019-767 43 00 (tonval 2)
orebrogrand@scandichotels.com

Prisförklaring
Erbjudandet gäller i mån av plats för övernattningar på helger samt alla dagar under utvalda lovperioder till och med den 31 december 2016. Erbjudandet kan om- eller avbokas fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen.
Bokningsregler