Lazy Sunday - en skönare söndag

Spendera söndagen på hotell långt borta från vardagen och alla måsten. Vakna upp utvilad till en framdukad hotellfrukost och börja veckan med förnyad energi.

Grand Central by Scandic i Stockholm från 950 kr

Checka in, strosa runt i Stockholm eller stanna kvar och koppla av på rummet där frukt och godis finns. Vakna utvilad och njut av den stora frukostbuffén. Ta med dig bilen om du vill, på söndagar ingår fri parkering i Lazy Sunday-paketet så att du enkelt kan ta bilen till jobbet på måndag.


Haymarket by Scandic i Stockholm från 1550 kr för två

Checka in på ett art-deco inspirerat rum på Haymarket, njut av atmosfären och alla de aktiviteter som Centralbadet har att erbjuda och kanske avsluta gulddagen med en middag på det amerikanska brasseriet Paul’s. Vakna till en frukost som det tar flera timmar att äta sig igenom. 


Scandic Malmen i Stockholm från 800 kr

Boka vårt Lazy Sunday alla söndagar under året och gäller övernattningar mellan söndag och måndag. Du bor mitt i Söders hjärta på gränsen till pulserande SoFo med kultur och nischad shopping.  Alla kanaler, badrock och något litet gott på rummet ingår i paketet. 


Scandic Anglais i Stockholm från 950 kr

Hos oss ingår tillträde till vårt härliga gym och relaxavdelning med jacuzzi och bastu samt stor frukostbuffé dagen efter. Vill du inte lämna rummet så bjuder vi på roomserviceavgiften när du vill att vi kommer upp med middag eller frukost till ditt rum.


Scandic No 53 i Stockholm - boende för två 700 kr, boende samt trerättersmiddag för två 1300 kr 

Bo på mysiga Scandic No 53 på Kungsgatan i centrala Stockholm. Välj om du vill lägga till en trerättersmiddag till mycket förmånligt pris. 


Scandic Klara i Stockholm - boende i fint superiorrum för 800 kr

Bo lugnt men ändå mitt i city, alldeles vid Hötorget. Klara Eat & Meet serverar frukost hela dagen. Alla kanaler, badrock och något litet gott på rummet ingår i paketet. 


Scandic Europa i Göteborg från 800 kr

Avsluta veckan på Scandic Europa, endast några kliv från centralstationen och vägg i vägg med Nordstans shoppingcenter. I vårt paket ingår förutom en övernattning, fri parkering, välkomst VIP på rummet, badrock, fria filmkanaler och ett shoppinghäfte med rabatter att använda i Nordstans butiker.