Lazy Sunday - en skönare söndag

Spendera söndagen på hotell långt borta från vardagen och alla måsten. Vakna upp utvilad till en framdukad hotellfrukost och börja veckan med förnyad energi.

Scandic Grand Central, Stockholm

Checka in på hotellet mitt i centrala Stockholm, strosa runt i city eller koppla av på rummet där frukt och godis väntar när du checkar in tillsammans med badrock och tofflor. I paketet ingår även fri parkering så att du kan ta dig snabbt till jobbet på måndagen.

Pris från 950 kr / 2 personer

 


Scandic Continental, Stockholm

Avsluta helgen med en hotellvistelse mitt i Stockholm. Njut av shopping och andra aktiviteter, avsluta söndagskvällen i takbaren och sov gott i ett av våra härliga superiorrum med fantastisk utsikt över stan. En härlig frukostbuffé nästa morgon ger den perfekta starten på veckan.

Pris från 1050 kr/rum för 2 personer.


Haymarket by Scandic, Stockholm

Checka in på ett art-deco inspirerat rum på Haymarket by Scandic på Hötorget i Stockholm och njut av den fantastiska atmosfären. I paketet ingår inträde till det anrika Centralbadet i Stockholm som ligger nära hotellet.  

Pris från 1550 kr / 2 personer

 


Scandic Klara, Stockholm

Spendera en lat Söndag på Scandic Klara vid Hötorget. Boka vårt härliga Lazy Sunday-paket som är bokningsbart alla söndagar och gäller övernattningar mellan söndag och måndag.

Från 850 kr för 2 personer Superior extra rum


Scandic Europa, Göteborg 

Avsluta veckan på Scandic Europa som ligger endast några kliv från centralstationen och vägg i vägg med Nordstans shoppingcenter. I vårt paket ingår parkering, något gott på rummet, badrock och ett shoppinghäfte med rabatter att använda i Nordstans butiker.

Från 800 kr / 2 personer