Lazy Sunday - en skönare söndag

Spendera söndagen på hotell långt borta från vardagen och alla måsten. Vakna upp utvilad till en framdukad hotellfrukost och börja veckan med förnyad energi.

Grand Central by Scandic, Stockholm

Checka in på hotellet mitt i centrala Stockholm, strosa runt i city eller koppla av på rummet där frukt och godis väntar när du checkar in tillsammans med badrock och tofflor. I paketet ingår även fri parkering så att du kan ta dig snabbt till jobbet på måndagen.

Pris från 950 kr / 2 personer


Haymarket by Scandic, Stockholm

Checka in på ett art-deco inspirerat rum på Haymarket by Scandic på Hötorget i Stockholm och njut av den fantastiska atmosfären. I paketet ingår inträde till det anrika Centralbadet i Stockholm som ligger nära hotellet.  

Pris från 1550 kr / 2 personer


Scandic Malmen, Stockholm

Bo mitt i Södermalms hjärta vid pulserande SoFo med kultur och shopping runt hörnet.  Alla TV-kanaler, badrock och något litet gott på rummet ingår i detta paketet. 

Pris från 800 kr / 2 personer


Scandic Anglais, Stockholm

Bo mitt på Stureplan. Här har du tillgång till vårt gym relaxavdelning med jacuzzi och bastu. Känner du för att inte lämna rummet så bjuder vi på roomserviceavgiften när du vill att vi kommer upp med middag eller frukost till ditt rum.

Pris från 950 kr / 2 personer


Scandic Klara, Stockholm

Bo lugnt men ändå mitt i Stockholm city alldeles vid Hötorget. Alla TV-kanaler, badrock och något litet gott på rummet ingår i paketet. 

Pris från 800 kr / 2 personer


Scandic Europa Göteborg 

Avsluta veckan på Scandic Europa som ligger endast några kliv från centralstationen och vägg i vägg med Nordstans shoppingcenter. I vårt paket ingår parkering, något gott på rummet, badrock, fria filmkanaler och ett shoppinghäfte med rabatter att använda i Nordstans butiker.

Från 800 kr / 2 personer