Lådbilslandet i Södertälje

En dag på Lådbilslandet är en upplevelse för alla barn: Kör bil, buss eller lastbil på riktiga vägar över broar och runt i rondeller. Varva med besök i nöjesparken. Koppla av på hotellet och samla kraft med frukostbuffén.

Lådbilslandet – där barnen bestämmer

Låt barnen testa bilar med riktiga motorer. På lådbilslandet kör alla på riktiga vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Passa på att ta Lådbilslandets egna körkort. Barnen väljer själva om de vill köra bil, buss, polisbil, lastbil eller långtradare med släp.

Lugnare tempo i jordbrukslandet

Jordbrukslandet passar för de lite mindre eller om barnen vill ta det lite lugnare. Här kan de prova på att gasa och styra innan de känner sig bekväma med att ge sig ut i trafiken. Är det första gången barnen kör lådbil är det här det perfekta stället.

Testa nöjesfältet mellan åkturerna

Har barnen spring kvar i benen eller vill prova något annat finns nöjesfältet med karusell, hoppborg, lekpark och hinderbana. Ta en tur med minitåget eller flottfärd med djungelkänsla över vattendammens kanaler.

Efter en intensiv dag kan det vara skönt att koppla av på hotellrummet, sova gott och vakna upp till vår utsökta frukostbuffé.

Vad ingår?

När gäller erbjudandet?

  • 5 maj-17 juni - Öppet lördagar och söndagar (paketet kan bokas fredag-söndag)
  • 25 juni-12 augusti - Öppet alla dagar
  • 18 augusti-2 september - Öppet lördagar och söndagar (paketet kan bokas fredag-söndag).

Prisexempel

  • Från 1245 kronor/familj  (2 vuxna, 1 barn upp till 13 år)
  • Från 1695 kronor/familj (2 vuxna, 2 barn upp till 13 år) - Extrabiljetten köpes på plats på hotellet eller på Lådbilslandet.

Hur bokar jag?

Du bokar paketet online med bokningskod QLADBIL.

Prisförklaring
Gäller i mån av plats. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokningar kan ändras eller avbokas fram till kl. 18.00 dagen för ankomst. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Entrébiljett till ett barn får ni på hotellet. Vid frågor, vänligen kontakta hotellet du bokat.
Bokningsregler

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. 
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302