Lådbilslandet i Södertälje

En dag för barnen på Lådbilslandet. Åk bil, buss eller lastbil på riktiga vägar över broar och runt i rondeller. Varva med besök i nöjesparken. Koppla av på hotellet och samla kraft med frukostbuffén.

Lådbilslandet – där barnen bestämmer

Låt barnen testa bilar med riktiga motorer. På lådbilslandet kör alla på riktiga vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Passa på att ta Lådbilslandets egna körkort. Barnen väljer själva om de vill köra bil, buss, polisbil, lastbil eller långtradare med släp.

LUGNARE TEMPO I JORDBRUKSLANDET

Jordbrukslandet passar för de lite mindre eller om barnen vill ta det lite lugnare. Här kan de prova på att gasa och styra innan de känner sig bekväma med att ge sig ut i trafiken. Är det första gången barnen kör lådbil är det här det perfekta stället.

TESTA NÖJESFÄLTET MELLAN ÅKTURERNA

Har barnen spring kvar i benen eller vill prova något annat finns nöjesfältet med karusell, hoppborg, lekpark och hinderbana. Ta en tur med minitåget eller flottfärd med djungelkänsla över vattendammens kanaler.

Efter en intensiv dag kan det vara skönt att koppla av på hotellrummet, sova gott och vakna upp till vår utsökta frukostbuffé.

Vad ingår?

När gäller erbjudandet?

  • 6 maj-18 juni - Öppet lördagar och söndagar (paketet kan bokas fredag-söndag)
  • 26 juni-13 augusti - Öppet alla dagar
  • 19 augusti-3 september - Öppet lördagar och söndagar (paketet kan bokas fredag-söndag).

Prisexempel

  • Från 1195 kronor/familj  (2 vuxna, 1 barn upp till 13 år)
  • Från 1545 kronor/familj (2 vuxna, 2 barn upp till 13 år)

Hur bokar jag?

Boka direkt via vår centralbokning 08 517 517 00 eller kontakta hotellet direkt på telefon 08-517 356 00 alternativt maila till sodertalje@scandichotels.com.

Prisförklaring
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller i mån av plats. Vid frågor, vänligen kontakta Scandic Södertälje på 08- 517 356 00 eller sodertalje@scandichotels.com.
Bokningsregler