Kul på Kolmården

Kombinera en spännande och fartfylld dag på Nordens största djurpark med en övernattning på något av våra familjevänliga hotell i Norrköping, Linköping eller Nyköping.

Nordens största djurpark fylld av upplevelser 

Boka vårt populära hotellpaket och kombinera en fartfylld dag på Kolmården med en övernattning på Scandic Norrköping Nord, Scandic Norrköping City, Scandic Linköping Väst eller Scandic Stora Hotellet i Nyköping. Förutom en massa härliga djur så finns det mycket annat kul att uppleva. Nyheter för denna säsong är berg- och dalbanan Wildfire, Skalmans Luftballonger och Barnens Lantgård.  

Vågar du Wildfire?  

Världens bästa berg- och dalbana i trä kommer att bjuda på hisnande utsikt och rejält med adrenalin utmed sluttningarna ner mot Bråviken. Fallhöjden på 57 meter tillsammans med fallvinkeln på 83 grader och toppfarten 113 kilometer i timmen gör den till ett måste för berg- och dalbanefantaster. Wildfire har blivit rankad bland topp-10 över nya attraktioner för 2016 av Los Angeles Times.

Barnens Lantgård

I den nya tematiserade världen Barnens Lantgård får du uppleva svenskt lantliv. Här kan du bland annat hälsa på alpackor och getter i klapphagen, ta ett varv runt upplevelsestigen, springa runt i de somriga gärdsgårdshagarna och titta in i djurens stallar. Eller pausa i den tidsenliga restaurangen Bondens kök och mjölkbar.

 

Skalmans Luftballonger 

Succén Bamses Värld går in på sin andra säsong och Bamse själv fyller 50 år. I hans magiska sagovärld firas det bland annat med en helt ny attraktion, Skalmans Luftballonger – en lagom pirrig flygtur en bit ovanför marken. För den som vill komma förbi och gratulera Bamse så finns han och hans vänner på plats varje dag, hela säsongen.

Vad ingår?

Prisexempel

Från 2137:- per familj och natt. Priset är baserat på en familj med 2 vuxna och 1 barn (3-12 år). 

När kan vi komma?

Gäller alla dagar 30/5-21/8 samt helger 2/5-29/5 och 22/8-2/10

Observera att hotellen följer  Kolmårdens öppettider under denna period.

 

Det finstilta
Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller i mån av plats. Betalning sker vid incheckning om inget annat anges vid bokning.
Bokningsregler