Barn äter utan kostnad

Vi gör familjesemestern till en upplevelse ni aldrig glömmer. Checka in på ett av våra Scandichotell i Berlin med dina barn och njut av några fantastiska dagar tillsammans. Och som pricken över i behöver du inte betala för kost och logi för de yngsta i familjen.

Sommarsemestern blir en speciell upplevelse för barnfamiljer. Res till Berlin och njut av stadens otaliga aktiviteter och sevärdheter som är perfekta för barn. Vi har några restips åt dig.

Bo på Scandic Berlin Kurfürstendamm eller Scandic Berlin Potsdamer Platz. Båda hotellen är centralt belägna med goda förbindelser till kollektivtrafik.

Barn äter utan kostnad på Scandic

Vi erbjuder våra yngsta gäster (barn under 13 år) vår varierade frukost, goda lunch och barnmiddagar –  allt utan kostnad !

Vad ingår?

  • Kost och logi (i föräldrarnas rum) utan kostnad för barn under 13 år
  • Välkomstpresent vid ankomst till hotellet
  • Barnhörna med roliga leksaker
  • Frukostbuffé för barn (extra Sigges barnbuffé på Potsdamer Platz)
  • Våfflor som man får grädda själv
  • Barn-TV och Disney Channel på rummet
  • 83 barntidningar i den kostnadsfria PressReader

Hur länge gäller erbjudandet?

Det här erbjudandet gäller från den 10 juli till den 31 augusti 2017. Erbjudandet gäller på våra två hotell i Berlin.

Hur bokar jag?

Du får erbjudandet automatiskt när du reser med barn. Boka helt enkelt ett av våra erbjudanden online utan bokningskod. För att se till att du får ett rum i perfekt storlek, ange det exakta antalet vuxna och barn när du bokar!

Det finstilta
Det här erbjudandet gäller från den 10 juli till den 31 augusti 2017. Under vistelsen får alla medföljande barn under 13 år frukost, lunch & middag i vår restaurang (i mån av tillgänglighet). Observera: Du måste boka ett familjerum som är tillräckligt stort. Det här erbjudandet gäller endast i kombination med våra priser (Save, Flex, kampanjpriser). Läs våra bestämmelser och villkor.