Karl Bertil Jonssons julsaga

Nu blir sagan äntligen scenföreställning med några av Sveriges absoluta toppnamn. Vi har säkrat biljetter till föreställningar på torsdagar, fredagar och lördagar.

Hotellpaket med teaterbiljett och övernattning

Den älskade berättelsen om 14-åringen som tar från dom rika och ger till dom fattiga är för många en lika självklar tv-tradition som Kalle Anka och har berört flera generationer svenskar. Nu blir sagan äntligen scenföreställning med några av Sveriges absoluta toppnamn.

Henrik Dorsin berättar från scenen och i rollerna ser vi några av våra främsta skådespelare som bland andra Anton Lundqvist som gör rollen som den heroiska postarbetaren Karl-Bertil Jonsson. Den ömma modern och Fadern Tyko Jonsson spelas av Vanna Rosenberg och Peter Dalle.

- Det känns otroligt skoj att få vara med om att iscensätta Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, säger Henrik Dorsin. Att få arbeta med Tage Danielssons text och med en levande legend som Per Åhlin är helt fantastiskt. Dessutom ser jag verkligen fram emot att åter få möjlighet att samarbeta med Anna Vnuk. Tillsammans ska vi skapa en föreställning med prat, sång, musik och dans! 

Vi har säkrat biljetter till föreställningar på torsdagar, fredagar och lördagar.

Vad ingår?

  • Övernattning 
  • Biljett till föreställningen på Scalateatern
  • Scandics härliga frukostbuffé

Prisexempel

Från 990 kr per person i delat dubbelrum.

När gäller erbjudandet?

Gäller endast Torsdag, Fredag eller Lördag natt 8 nov - 12 jan 2019.

Hur bokar jag

Boka senast 1 oktober med bokningskod QSCALA1  för föreställningar under perioden 8 nov - 12 dec 2018.
Boka senast 1 november med bokningskod QSCALA för föreställningar under perioden 13 dec  - 12 jan 2019.

 

Bokningsregler
Ej om eller avbokningsbart.
Betalning sker vid bokningstillfället.
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302