Weekend i Dalarna

Åk på en skidweekend till Dalarna i vinter och bo nära skidbackarna i Romme Alpin. Boka två eller tre nätter på Scandic Borlänge eller Scandic Lugnet i Falun och bo till rabatterat pris. Erbjudandet gäller med ankomst torsdag eller fredag mellan 21 december och 1 maj 2019.

Bo nära skidbackarna i Romme Alpin

Bo en weekend på något av våra familjära hotell i Dalarna. På Scandic Borlänge och Scandic Lugnet i Falun har du nära till  fina skiddagar i närbelägna Romme Alpin. Hotellen ligger båda centralt och det tar ca 15 minuter med bil till skidområdet. Vi erbjuder rum till rabatterat pris när du bokar två eller tre nätter med ankomst en torsdag eller fredag.

Romme Alpin är ett av Sveriges största skidområden och erbjuder skidåkning som i fjällen på näravstånd med 33 nedfarter och 18 liftar. Från två toppar, med slående vyer kan du åka utför i alla fyra väderstreck. Anläggningen har sex restauranger med olika karaktär för en god lunch eller fika.

Både Scandic Borlänge och Scandic Lugnet i Falun har lekrum till barnen samt relaxavdelningar med inomhuspool och bastu för den ultimata avkopplingen. 

Vad ingår?

Vad kostar det?

Från 820 kr per rum (standard) och natt för två vuxna. Barn under 13 år bor utan extra kostnad i vuxens rum. Enkelrumstillägg tillkommer.

När kan vi bo?

21 december - 1 maj 2019 vid boende om två eller tre nätter med ankomst torsdag eller fredag.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod WINTERSTAY för Scandic Borlänge.
Boka online med bokningskod WINTER1 för Scandic Lugnet i Falun.

Har du någon fråga, kontakta hotellen direkt.

Det fintstilta
Erbjudandet gäller på Scandic Borlänge och Scandic Lugnet Falun vid bokning om 2 eller 3 nätter med ankomst torsdag eller fredag mellan 21 dec-1 maj 2019. Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. 
Bokningsregler