Weekend i Borlänge

Åk på en skidweekend till Dalarna i vinter och bo nära skidbackarna i Romme Alpin. Boka två eller tre nätter på Scandic Borlänge och bo till rabatterat pris. Erbjudandet gäller med ankomst torsdag eller fredag mellan 4 januari och 30 april 2018.

Bo nära skidbackarna i Romme Alpin

Bo en weekend på vårt familjära hotell Scandic Borlänge i Dalarna och njut av fina skiddagar i närbelägna Romme Alpin. Hotellet ligger mitt i stan och det tar ca 15 minuter med bil till skidområdet. Vi erbjuder rum till rabatterat pris när du bokar två eller tre nätter med ankomst en torsdag eller fredag.

Romme Alpin är ett av Sveriges största skidområden och erbjuder skidåkning som i fjällen på näravstånd med 31 nedfarter och 13 liftar. Från två toppar, med slående vyer kan du åka utför i alla fyra väderstreck. Anläggningen har sex restauranger med olika karaktär för en god lunch eller fika.

Scandic Borlänge har 141 rum, restaurang och bar, mindre lekrum samt en relaxavdelning med inomhuspool och bastu för den ultimata avkopplingen. 

Vad ingår?

Vad kostar det?

Från 800 kr per rum (standard) och natt för två vuxna. Barn under 13 år bor utan extra kostnad i vuxens rum. Enkelrumstillägg tillkommer.

När kan vi bo?

4 januari - 30 april 2018 vid boende om två eller tre nätter med ankomst torsdag eller fredag.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskod WINTERSTAY

Har du någon fråga, kontakta oss:

Det fintstilta
Erbjudandet gäller på Scandic Borlänge vid bokning om 2 eller 3 nätter med ankomst torsdag eller fredag mellan 4 januari-30 april 2018. Betalning sker i samband med vistelsen. Av- och ombokning kan ske utan kostnad fram till klockan 18.00 på ankomstdagen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. 
Bokningsregler