Hotellpaket med middag

Låt någon annan laga maten! Boka vårt middagspaket med en 2-rättersmiddag, hotellövernattning och vår populära frukostbuffé. Bo på ett av våra utvalda hotell i Sverige under helger.

Boka en hotellweekend med middag från 1301:-

Till förrätt serveras Toast Skagen och till varmrätt Scandic Klassikern Biff Café de Paris. Den goda maten kommer från vår Scandic Klassiker-meny. Ditt bord bokas i restaurangen till kl. 19:00 på ankomstdagen, kontakta hotellet om du önskar en annan tid.

Det här ingår

  • Övernattning
  • En 2-rättersmiddag för vuxna, middag för medföljande barn beställs och betalas på hotellet. Bord är reserverat till 19:00 på ankomstdagen, vänligen kontakta hotellet om ni önskar en annan tid.
  • Stor frukostbuffé

Prisexempel

2 personer från 1301:-

När kan jag bo?

Helger samt alla dagar under utvalda lovperioder till och med den 31 december 2016.

Hur bokar jag?

Boka online med bokningskoden ETA

Det finstilta
Erbjudandet gäller i mån av plats för övernattningar på helger samt alla dagar under utvalda lovperioder till och med den 31 december 2016. Gäller på utvalda Scandichotell i Sverige. Erbjudandet kan om- eller avbokas fram till kl. 18:00 lokal tid på ankomstdagen. Betalning sker i samband med vistelsen. Priset inkluderar frukost för alla samt en 2-rättersmiddag (Toast Skagen och Scandic Klassiker Biff) för vuxna, OBS! middag för medföljande barn beställs och betalas på hotellet. Extra tillval och dryck ingår ej utan beställs och betalas på plats. Bord är reserverat till 19:00 på ankomstdagen, vänligen kontakta hotellet om ni önskar en annan tid eller vid eventuella allergier. 
Bokningsregler