Weekenderbjudande

Upplev våra fantastiska destinationer i Norden, Tyskland och Polen. Boka in en härlig weekend från 675 kr per natt.

sköna WEEKENDs för hela 2019

Boka in en härlig weekend från 675 kr per natt, använd koden TRAVEL. Gäller alla hotell i Norge, Danmark, Finland, Polen, Tyskland och utvalda hotell i Sverige*. 

Vad ingår?

När kan jag bo?

  • Helger och utvalda lov mellan 25 januari - 31 december 2019 i mån av tillgång

Hur bokar jag?

  • Boka online med bokningskod TRAVEL

Sverige från 675 kr per natt

Passa på att boka in en vår- eller sommarweekend redan nu. Vad sägs om en storstadsresa till Stockholm eller Göteborg eller kanske en tripp till Kiruna för att uppleva midnattssolen med någon du tycker om? 

Scandic Anglais, Stockholm Scandic Europa, Göteborg
Scandic Ferrum, Kiruna Alla våra hotell i Sverige


Norge från 650 NOK per natt

Ta en tur till Norge och dess fantastiska natur - upplev äventyr som bergsklättring och späckhuggarsafiri eller koppla av med vandring eller fiske. 

Scandic Svolvaer, Lofoten Scandic Nidelven, Trondheim
Scandic Holmenkollen Park, Oslo Alla våra hotell i Norge

Danmark från 650 DKK per natt

Uttrycket ”hygge” är lika självklart för danskar som ”fika” är för svenskar. Lika bra att du hittar ditt eget hygge. Bästa platsen för det är kanske i hjärtat av Köpenhamn eller varför inte ute på Skagen?

Scandic Kodbyen, Köpenhamn Scandic The Reef, Fredrikshavn
Scandic The Mayor, Århus Alla våra hotell i Danmark

Finland från EUR 79 per natt

Ta chansen och upplev någon av de vackra destinationerna i Finland. Kontrasterna är många - här kan du njuta av allt från robust natur till härliga SPA- och wellnesshotell.

Scandic Imatran Valtionhotelli, Imatra Scandic Rovaniemi City, Rovaniemi
Scandic Aulanko, Hämeenlinna Alla vår hotell i Finland

Tyskland och Polen

Åk på en härlig vårweekend till Berlin fylld med kultur, kulinariska upplevelser och restaurangbesök. Eller varför inte uppleva Polens vackra och idylliska hansastad Gdansk?

Scandic Berlin Kurfürstendamm Scandic Gdansk
Våra hotell i Tyskland Våra hotell i Polen

Det finstilta
Bokningsperioden är 15-22 januari. Erbjudandet gäller på helger och utvalda lov 25 januari 31 december 2019 på alla Scandichotell i Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Polen samt på utvalda hotell i Sverige. Rabatten är endast tillgänglig på vår hemsida, och priserna är per dubbelrum och natt och beroende på tillgänglighet och avser ett begränsat antal rum. Bokningar återbetalas inte och kan inte heller om- eller avbokas. Betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen. Frukost och moms är inkluderat (exkluderat i Tyskland och Polen). Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden.

(*De svenska hotell som inte ingår i denna kampanj är följande: Scandic Östersund City, Scandic Klarälven, Scandic Swania, Scandic Karlstad City, Scandic Visby, Scandic Laholmen, Scandic Billingen, Scandic Crown, Scandic Opalen, Scandic Rubinen, Scandic Mölndal, Scandic Triangeln, Scandic No. 53, Scandic Hasselbacken, Scandic Continental, Sanndic Park, Scandic Sjöfartshotellet, Scandic Gamla Stan, Scandic Norra Bantorget, Scandic Downtown Camper och Scandic Haymarket).